voor aan de muur een foto op een aluminium klok

fotoklok

Kies hier uit de lijst het materiaal wat je wilt bestellen. Hierna kan je naar de ontwerp module via 'maak nu' om je foto op het product te plaatsen. meer informatie

klok materiaal:

29.95 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoklok

Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Aluminium geeft een moderne/industriële look en plexiglas geeft een mooie glans over de foto. De klok is vierkant en heeft het formaat 25x25 cm. De klok werkt op één AA-batterij (niet inbegrepen).

LET OP ! De witte vlakke van de foto worden bij plexiglas semi transparant en bij aluminium variant is het materiaal door de foto zichtbaar.

kenmerken

  • aluminium of plexiglas
  • witte gedeeltes worden (semi-)transparant
  • formaat: 25 x 25 cm
  • exclusief AA-batterij
  • levertijd 5 werkdagen
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-