decoratie met foto of tekst bestellen bij HEMA

Er zijn van die mooie momenten die je wel zou willen bevriezen in de tijd. Gelukkig kun je bij HEMA decoratie laten bedrukken met jouw eigen foto’s. Zo geniet je keer op keer van je mooiste herinneringen. Laat bijvoorbeeld een naambord met een foto van het hele gezin maken. Bestel een unieke fotoklok met een foto waar je trots op bent. Of laat jullie leukste vakantiefoto afdrukken op een fototegel van keramiek. Deze fotodecoratie is te bevestigen aan de muur. Zo geef je op een speelse manier een persoonlijk tintje aan je interieur. Vind je het heerlijk om veel foto’s in huis te hebben? Kies dan voor de handige fotolijstbox. Dit is een fotolijst en opbergdoosje in één, inclusief 30 foto’s van 10x15cm. Handig!

fotodecoratie: wie verras jij met een persoonlijk cadeautje?

Wil je een dierbare verrassen met een kleinigheidje? Met fotodecoratie zit je altijd goed. Het is een persoonlijk en lief gebaar, en de ontvanger verwacht het nooit! Ontwerp bijvoorbeeld een mooie kersthanger of kerstbal met een foto bij HEMA. Leuk om mee te nemen naar de familie met kerst. Of om cadeau te doen aan die vriendin die zo dol is op de kerstdagen. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Verzamel de foto’s van jullie fijnste momenten samen en laat ze afdrukken als fotostickers of een fotomagneet. Daarmee tover je vast een lach op het gezicht! Welke fotodecoratie is jouw favoriet?

bestel je favoriete decoratie met foto in een paar klikken bij HEMA

Wist je al dat het bestellen van decoratie met foto's heel makkelijk is bij HEMA? Klik op het product van je keuze en open de editor. Kies een mooi ontwerp en voeg jouw foto en (eventueel) tekst toe. Bekijk het resultaat. Als je tevreden bent over je fotodecoratie kun je je bestelling afronden. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen een paar werkdagen ontvang je een e-mail dat jouw decoratie met eigen foto klaar is. De volgende dag kun je het product ophalen in de HEMA-winkel bij jou in de buurt. Je kunt ook kiezen voor thuisbezorgen, dat is wel zo makkelijk. Bekijk ook eens de rest van onze opties voor wanddecoratie met foto , zoals het bedrukken van een foto op canvas, foto op aluminium, of een foto op kunststof. Echt HEMA