gepersonaliseerd kinderboek kopen bij HEMA

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Is je neefje of nichtje binnenkort jarig? Of zoek je een leuk kinderboekje waaruit je je kleine iedere avond kunt voorlezen voor het slapengaan? Met een gepersonaliseerd voorleesboek speelt de kleine de hoofdrol in een verhaal naar keuze. Zo komt het verhaal extra tot leven en beleef je samen de spannendste avonturen. Kijk rond in ons uitgebreide aanbod aan gepersonaliseerde kinderboeken, kies jouw favoriete verhaal en geef de kleine een verhaal dat hij of zij nooit zal vergeten. De kans is groot dat dit verhaaltje keer op keer favoriet blijft! Ben je dol op gepersonaliseerde producten? Bekijk dan ook eens onze fotopuzzels en -spellen, telefoonhoesjes met foto en mokken met foto.

gepersonaliseerde voorleesboekjes: een origineel cadeau voor ieder kind

Staat er binnenkort een kinderverjaardag op de planning? En wil je dit keer eens iets speciaals cadeau geven? Verras de kleine en de ouders dan eens met een gepersonaliseerd kinderboek met naam. Bij HEMA vind je een uitgebreid aanbod aan kinderboeken die je kunt personaliseren. Van babyboekjes die je kunt geven bij de geboorte tot leuke verhaaltjes met veel plaatjes voor kinderen van 1 of 2 jaar. Denk aan klassiekers als Woezel en Pip, Nijntje, Dikkie Dik en Dolfje Weerwolfje.

Ook voor de grotere kinderen zijn er verschillende gepersonaliseerde kinderboeken verkrijgbaar. Bekijk ons leuke assortiment en kies jouw favoriete verhaal. Of shop verder in de rest van ons assortiment aan kindercadeaus.

bestel jouw gepersonaliseerde kinderboek online bij HEMA

Heb je een spannend verhaal gevonden waarmee je de kleine wilt verrassen? Geef de naam en andere informatie over het kind op en stel jouw gepersonaliseerde kinderboek samen. Na het afronden van je bestelling gaan we meteen voor je aan de slag. Na een paar dagen ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling klaar is. Je kunt het boek dan ophalen in een HEMA-winkel naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om je gepersonaliseerde boek thuis te laten bezorgen. Dat is wel zo makkelijk. Veel (voor)leesplezier! Echt HEMA.