VK_trendy-kaft_14x14_1040_01
VK_trendy-kaft_14x14_1040_02.jpg
VK_trendy-kaft_14x14_1040_03.jpg
VK_trendy-kaft_14x14_1040_04.jpg

vierkant fotoboek - trendy kaft

De voorkant van dit fotoboek heeft een gestanst patroon, waardoor het nog persoonlijker is. Door het handzame formaat en de kartonnen cadeauverpakking is dit fotoboekje nog leuker om te geven, of om te krijgen. meer informatie

formaat:

vanaf 18 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

De voorkant van dit fotoboek heeft een gestanst patroon, waardoor het nog persoonlijker is. Door het handzame formaat en de kartonnen cadeauverpakking is dit fotoboekje nog leuker om te geven, of om te krijgen.

  • kaftmateriaal: linnen
  • papiersoort: mat gedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • formaten 14 x 14 cm en 21 x 21 cm met een ringband binding
  • formaat 25 x 25 cm met een linnen, gelijmd gebonden kaft
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 59 pagina’s
  • keuze uit de paginakleuren wit, zwart en grijs
  • geleverd in een kartonnen cadeauverpakking

Na 3 of 5 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen: 14x14 cm en 21x21 cm
afhalen na 5 werkdagen: 25x25 cm

thuisbezorgen
4.95   
verzonden na 3 werkdagen: 14x14 cm en 21x21 cm
verzonden na 5 werkdagen: 25x25 cm

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

software

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek