foto wanddecoratie maken
Soms heb je zo’n foto waarvan je denkt: wauw, die is té mooi voor in een boek of in een map. Deze moet aan de muur. Bij HEMA foto hebben we keus genoeg om een foto wanddecoratie te maken van die lievelingskiek. Het is mooi om cadeau te doen aan een ander of aan jezelf. Gewoon voor in je eigen huis. Je kiest zelf het formaat en het materiaal. Ga je voor een canvas in een lijst of op aluminium? En dat zijn nog niet eens alle opties. We hebben dus altijd iets wat bij jouw persoonlijke stijl past.

wanddecoratie foto in elke stijl
Het begint met die ene mooie foto. Of je hem zelf gemaakt hebt of dat het een digitaal bestand is van de fotograaf, dat maakt niet uit. Wij drukken het op het materiaal van jouw keuze. En dan hebben we het over een heel scala aan mogelijkheden. Laat een foto op canvas drukken, met of zonder lijst. Leuk om op te hangen of neer te zetten als je van een 3D effect houdt. Aluminium is de keuze als je gaat voor de stoere industriële look. Je mag dan ook nog kiezen uit geborsteld aluminium en met of zonder witte toplaag. Dat is aan te raden als kleurechtheid belangrijk voor je is. Bij een foto op plexiglas krijg je een haarscherpe weergave en een mooi diepte-effect. En wist je dat je jouw foto zelfs buiten kunt hangen? Maak een tuinposter met eigen foto en waan je weer terug op je vakantiebestemming terwijl je in je eigen tuin zit. Je ziet uit, volop keuze in foto wanddecoratie.

online wanddecoratie maken
Ben je eruit welke foto aan de muur komt en waar je hem op wil hangen? Maak dan op foto.hema.nl zelf jouw unieke foto wanddecoratie. Zodra de decoratie klaar is, pakken we hem goed in en geven we hem mee met de bezorgservice. Ben je niet vaak thuis? Laat het dan bezorgen bij jouw dichtstbijzijnde HEMA-filiaal. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. En bij alle fotoproducten geldt de altijd tevreden garantie. Daardoor weet je zeker dat we de hoogste kwaliteit materialen gebruiken. Daarnaast behandelen jouw foto wanddecoratie met de grootste zorg en mag het opnieuw mag als je toch niet tevreden bent. Dat is echt HEMA.