37201502 Sneeuwbol sneeuw [1]
37201501 Sneeuwbol hartjes [1]
label

sneeuwbol met foto

Een orgineel cadeau voor de feestdagen of voor je grote liefde. Een plexiglas sneeuwbol met daarin je eigen foto. Je kunt kiezen uit sneeuwvlokken of rode hartjes. meer informatie

type:

13 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een orgineel cadeau voor de feestdagen of voor je grote liefde. Een plexiglas sneeuwbol met daarin je eigen foto. Je kunt kiezen uit sneeuwvlokken of rode hartjes.

  • materiaal: plexiglas
  • keuze uit sneeuwvlokken of rode hartjes
  • formaat: 8,5 x 9 cm
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

sneeuwbol met foto maken bij HEMA

We schieten de ene na de andere foto met onze telefoon. Hoe leuk is het om je favoriete plaatjes om te toveren tot iets moois? Denk eens aan een sneeuwbol met foto. Die kun je eenvoudig bij HEMA maken. Zo creëer je in een handomdraai een uniek cadeau, voor jezelf of voor een ander. Hiermee kleed je de ruimte aan met iets persoonlijks. En de sneeuwbol even schudden maakt de foto nóg specialer. Waar wacht je nog op?

een sneeuwbol maken is heel eenvoudig

Bij HEMA kun je terecht voor allerlei fotocadeaus. Van foto’s afdrukken tot producten personaliseren met je eigen foto. Kies jij voor een sneeuwbol met foto? Bij ons is deze gemaakt van plexiglas. Hij heeft een afmeting van 9 cm. Je kunt zelf nog kiezen of je er een winters tintje aan wilt geven met sneeuwvlokken. Dat maakt het meteen een leuk cadeau voor Kerst of Sinterklaas. Je kunt ook voor rode hartjes kiezen, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of een (huwelijks)jubileum. Of wat dacht je van Moeder- of Vaderdag? Ook een leuk idee. Een sneeuwbol kun je bij HEMA heel eenvoudig online maken. Het enige dat je hoeft te doen is op foto.hema.nl jouw gekozen foto te verslepen naar de sneeuwbol. Daarna klik je op bestellen. Makkelijk, hè? Als je niet genoeg kunt krijgen van leuke fotocadeaus, kijk dan ook eens bij onze kerstballen met foto. Je bestelt ze in een set van twee stuks. Wacht niet te lang, want dan kun je ze op tijd nog in je boom hangen.

een schudbol maken en bestellen doe je online

Wil je ook een sneeuwbol met foto hebben? Kijk dan snel op foto.hema.nl. Zoals gezegd is zo’n schudbol maken in een mum van tijd gepiept. Zo, dat cadeautje (voor een ander of jezelf) heb je ook weer geregeld. Je kunt je sneeuwbol met foto gratis afhalen in de winkel. Thuis laten bezorgen kan ook, tegen meerprijs. Wist je dat op al onze fotoproducten de altijd tevreden garantie geldt? Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dan is het nu tijd om met al die andere leuke foto’s aan de slag te gaan. Echt HEMA.