aluminium
foto op aluminium
aluminium 1040 detail kleur
label

foto op aluminium

Een foto op aluminium geeft een stoere en industriële look. Je hebt keuze uit geborsteld aluminium, perfect voor een mooie zwart-witfoto, of aluminium met een witte toplaag waarop je kleurenfoto goed uitkomt. Een foto op aluminium kun je ook buiten ophangen. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
afwerking:

31 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een foto op aluminium geeft een stoere en industriële look. Je hebt keuze uit geborsteld aluminium, perfect voor een mooie zwart-witfoto, of aluminium met een witte toplaag waarop je kleurenfoto goed uitkomt. Een foto op aluminium kun je ook buiten ophangen.

  • materiaal: 3 mm dik aluminium
  • keuze uit geborsteld aluminium of aluminium met witte toplaag
  • keuze uit liggend, staand of vierkant formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • wordt geleverd met een ophangsysteem
  • foto hangt vrij van de muur
  • geschikt voor binnen en buiten
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat dat je kiest.
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
aluminium-ophang-achterkant-detail

eenvoudig op te hangen

Een foto op aluminium kun je zowel binnen als buiten ophangen. Door het bijgeleverde ophangsysteem komt de foto los van de muur te hangen, wat zorgt voor een mooi schaduw-effect.

foto op aluminium afdrukken bij HEMA

Bij het inrichten van je huis is het leuk om van tijd tot tijd je decoratie te vernieuwen. Zo krijgt je huis meteen een nieuwe look. Bij HEMA vind je allerlei soorten wanddecoratie, bijvoorbeeld een foto op aluminium. Dit is een stoere en industriële foto voor aan de muur. Omdat je je eigen foto gebruikt, is het nog origineel ook. Bij HEMA kun je gemakkelijk en goedkoop een foto laten afdrukken op aluminium. Vervolgens bezorgen wij je foto op aluminium thuis of haal je hem op in de winkel.

aluminium foto in verschillende soorten en formaten

Als je een foto wilt laten afdrukken op aluminium, heb je verschillende keuzes. Allereerst kun je kiezen voor geborsteld aluminium of aluminium met een witte toplaag. Een geborstelde afwerking raden wij aan bij zwart-witfoto’s. Door dit effect komt de structuur van het aluminium in het witte deel van de foto goed naar voren. Is de foto die jij voor je aluminium wanddecoratie wilt in kleur? Dan kun je hem via onze editor zwart-wit maken. En als je liever de foto in kleur houdt, is de afwerking met witte toplaag mooi. Hierdoor krijgt de foto een helder effect. Ook is de structuur van het aluminium niet zichtbaar. Als je een aluminium foto gaat bestellen, heb je ook de keuze uit verschillende formaten en oriëntaties. Ons kleinste formaat is 20x20 cm, maar je kunt ook groter kiezen tot wel 75x75 cm. We kunnen je foto vierkant op aluminium afdrukken, maar staand of liggend kan ook. Het is maar net wat jij mooi vindt voor aan jouw muur. Het leuke is dat je zo je eigen kunst voor aan de muur samenstelt. Zo’n aluminium poster of een van onze andere fotocadeaus zijn trouwens ook erg leuk om iemand anders mee te verrassen.

foto afdrukken op aluminium met de altijd tevreden garantie

Een foto laten afdrukken op aluminium kan heel eenvoudig bij HEMA. Upload de foto die je wilt gebruiken. Daarna kies je de afwerking (geborsteld of witte toplaag), oriëntatie (vierkant, liggend of staand) en het formaat. Als je jouw aluminium foto besteld hebt, kun je ‘m (gratis) afhalen in de winkel. Thuis laten bezorgen kan ook tegen bezorgkosten. Op alle fotoproducten geldt onze altijd tevreden garantie. Als je toch niet tevreden bent met je foto op aluminium, mag het gratis opnieuw. Wil je eens een ander soort wanddecoratie proberen? Kies dan een foto op plexiglas. En hoewel je een foto op aluminium ook buiten kunt ophangen, is een foto op een tuinposter ook een leuke optie om eens te proberen. De keuze is reuze. Dat is echt HEMA.