aluminium wit 30x20

foto op aluminium

Kies hier het gewenste formaat. Links kan je ongeveer zien hoe groot het eindproduct wordt. Daarnaast kun je kiezen voor geborsteld en witte toplaag. Bij geborsteld zie je het materiaal aluminium in de foto. Bij de andere zie je dat niet. Als je het juiste formaat en type hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
afwerking:

25 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op aluminium

twee opties

Foto op aluminium komt in twee varianten. Je hebt foto op geborsteld aluminium en foto op aluminium met witte top laag. De varianten hebben verschillende eigenschappen.

geborsteld aluminium

Deze optie is uitermate geschikt voor een mooie zwart wit foto. Bij het geborsteld komt de structuur van het aluminium in de witte gedeeltes van de foto naar voren. Door het aluminium krijgt het eindproduct een industrieel uiterlijk. Mocht je nu geen zwart wit foto hebben, kan je dat ook in de module doen door een juiste filter toe te passen. Er zijn daarbij ook andere opties als bijvoorbeeld sepia.

witte toplaag

Bij deze optie krijg je een heldere en scherpe weergave van jouw foto. Je ziet hier geen structuur van het materiaal door de foto.

andere voordelen

Een foto op aluminium kun je binnen als wel buiten ophangen. Het gratis bijgeleverde ophangsysteem zorgt er voor dat het 3mm dikke aluminium van de muur komt te hangen. Er zijn veel formaten beschikbaar in de range van 20x30 cm t/m 100x100 cm. Voor elke plek in het interieur kan je dus het geschikte formaat vinden. In de ontwerpmodule kan je kiezen om een collage te maken. Hierdoor kunnen er meerdere foto's op het eindproduct geplaatst worden.

aluminium ophang achterkant detail

kenmerken

  • geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • materiaal: 3mm dik aluminium
  • geborsteld aluminium of met witte toplaag
  • incl. ophangsysteem
  • de foto hangt vrij van de muur
  • verkrijgbaar in verschillende formaten van 20x30cm t/m 100x75cm
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-