(1)-naambordje-15x15-ALU-1040.jpg
label

naambordje met foto

Dit naambordje is verkrijgbaar in plexiglas of aluminium. Daarnaast kun je kiezen tussen een vierkant, liggend of staand formaat. meer informatie

materiaal:
oriëntatie:
formaat:

34 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Dit naambordje is verkrijgbaar in plexiglas of aluminium. Daarnaast kun je kiezen tussen een vierkant, liggend of staand formaat.

  • materiaal: aluminium of plexiglas
  • in liggend, staand of vierkant formaat
  • per formaat: keuze uit 2 afmetingen
  • wordt geleverd met aluminium afstandhouders

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

een uniek naambordje maken met foto

Een persoonlijk naambordje is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis, maar ook een warm welkom voor gasten. Bij HEMA kun je nu je eigen naambordje maken en ontwerpen zoals jij dat wilt. Of je nu een prachtige foto toevoegt of simpelweg alleen namen en het huisnummer vermeldt, het kan allemaal. Het naambordje is bovendien een perfect fotocadeau om aan een dierbare te geven. Maak bijvoorbeeld een naambordje met foto voor die collega die gaat verhuizen. Of voor die vrienden die gaan samenwonen. Voor wie het ook is, een naambordje met foto is sowieso een leuk housewarming fotocadeau.

naambordjes maken in diverse materialen en formaten

Bij HEMA heb je de mogelijkheid om het naambordje voor bij de voordeur zelf te maken. Er zijn twee verschillende materialen beschikbaar: aluminium en plexiglas. Zo kun je kiezen wat het beste past bij je stijl en voorkeur. Daarnaast kun je bij het maken van het naambordje de oriëntatie bepalen, met opties voor vierkant, staand of liggend. En wat betreft het formaat kun je gaan voor 15x15 cm of 20x20 cm. De naambordjes worden geleverd met aluminium afstandhouders. Hierdoor komt het naambordje iets van de muur af te hangen, wat zorgt voor een mooie afwerking. Bij het ontwerpen van je naambordje kun je zelf bepalen wat erop komt te staan. Of je nu gaat voor een mooie foto, namen, alleen huisnummers, of een combinatie van deze, de keuze is aan jou. Als handige tip geven we mee om de teksten niet te dicht op de randen te plaatsen. Zo komt het ontworpen naambordje mooi uit en oogt het niet te krap.

naambordjes maken bij HEMA: snel thuisbezorgd en altijd tevreden

Bestelling geplaatst? Dan kun je na de aangegeven werkdagen je bestelling afhalen in een HEMA-winkel bij jou in de buurt. En als je liever het naambordje met foto thuis laat bezorgen, kan dat natuurlijk ook. Of je nu kiest voor een naambordje met een foto van een speciale herinnering, of alleen de namen en het huisnummer op het bordje noemt, jouw creatie wordt met zorg en precisie gemaakt. Want met de altijd tevreden garantie beloven we je de beste kwaliteit. Ook als je toch niet helemaal blij bent met je gemaakte naambordje, of als er een productiefoutje in zit. Dat geldt overigens voor al onze fotocadeaus, waaronder deze leuke sleutelhangers met foto of een muismat met foto om je werkplek op te fleuren. Personaliseren van je favoriete producten, tegen de beste kwaliteit. Dat is echt HEMA.