fotomagneten
fotomagneten
label

fotomagneten

Vierkante fotomagneten verkrijgbaar per 9 of 12 stuks. Op elke magneet kun je een andere foto plaatsen. meer informatie

formaat:
aantal:

vanaf 11 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Vierkante fotomagneten verkrijgbaar per 9 of 12 stuks. Op elke magneet kun je een andere foto plaatsen.

  • per set van 9 of 12 stuks
  • in de formaten 5x5 cm en 7x7 cm
  • mogelijk om op elke magneet een andere foto te plaatsen

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

magneet met foto bestellen bij HEMA

Wil je je woning een stukje persoonlijker maken met een aantal foto’s van jouw mooiste herinneringen? Of zoek je een manier om jouw grote witte koelkast op te leuken? Laat een aantal leuke fotomagneten maken bij HEMA! Kies voor een set van 9 of 12 stuks en bepaal zelf welke afbeeldingen je op de magneten laat zetten. Kies jij voor je lievelingsfoto van het hele gezin? Je favoriete vakantiekiekjes? Een foto van je huisdier? Of een combinatie van alles? Het is helemaal aan jou. Je kunt kiezen voor een set kleine fotomagneten van 5x5 cm, maar ook voor grotere magneten van 7x7 cm. Zo kijk je iedere dag met een glimlach terug op je fijnste herinneringen!

voor wie maak jij een leuke set fotomagneten?

Het is soms best een uitdaging om een origineel cadeautje te verzinnen. Want waar verras je jouw oma, vriend of juf nu écht mee? Met de fotocadeaus van HEMA bijvoorbeeld! Zoek de leukste foto’s bij elkaar, kies je favorieten en laat er bijzondere fotomagneten van maken bij HEMA. Dat cadeautje valt zeker in de smaak! De magneten met foto zijn geschikt voor op de koelkast, maar kunnen ook worden gebruikt op een memobord. Wil je de jarige job extra verrassen? Schrijf er dan een klein kaartje bij met een lieve boodschap. Die kan ook meteen op het memobord of de koelkast! Zo wordt je geliefde er iedere dag aan herinnerd hoeveel je van hem of haar houdt.

foto op magneet bedrukken bij HEMA? zo werkt het!

Wil je een aantal fotomagneten bestellen bij HEMA? Het werkt heel simpel! Kies het formaat en het aantal fotomagneten. Upload de foto’s die je wilt laten bedrukken op een magneet en rond je bestelling af. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling klaar is. Je kunt jouw nieuwe magneten met foto dan ophalen in de HEMA-winkel van jouw keuze. Weinig tijd of kies je liever voor gemak? Laat je fotomagneten dan eenvoudig thuis bezorgen. Dat is wel zo makkelijk. Wil je jouw foto’s op een andere manier laten bedrukken bij HEMA? Dat kan! Misschien is een foto op hout, foto op plexiglas, foto op canvas of een foto op kunststof wel wat voor jou. Geniet van je mooiste herinneringen. Echt HEMA.