sleutelhanger met foto maken

Een klein cadeau met grote emotionele waarde, dat is een sleutelhanger met foto. Het is een uniek fotocadeau waar de ontvanger ongetwijfeld heel blij mee gaat zijn. Want met je dierbaren aan je sleutelbos, heb je ze altijd dicht bij als je van huis bent. Bovendien is een gepersonaliseerde sleutelhanger niet alleen een lief cadeau voor anderen, maar ook een leuke manier om jezelf te verwennen. Bij HEMA foto kan je in een handomdraai een sleutelhanger maken met een foto van jezelf, je kinderen, je huisdier of wie dan ook. Kleine moeite, groot gebaar.

een gepersonaliseerde sleutelhanger maak je snel en makkelijk

Bij HEMA foto maak je gepersonaliseerde sleutelhangers in verschillende soorten en maten. Met varianten als rond, rechthoekig, met leer of in hartvorm, vind je altijd een favoriet die bij jou past. De stappen zijn simpel: kies jouw favoriete sleutelhanger, upload een leuke foto, en bestel jouw ontwerp. De foto-editor van HEMA foto werkt supermakkelijk en is zonder downloads direct klaar voor gebruik. Zo kun je direct aan de slag met het personaliseren van jouw sleutelhanger.

Maar dat is niet alles; je kunt op dezelfde manier ook andere cadeaus een persoonlijke touch geven, zoals bijvoorbeeld bierviltjes met foto of een bedrukt rompertje. Met HEMA foto heb je talloze mogelijkheden om iemand extra blij te maken met zo'n bijzonder cadeau. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iemand extra blij met zo’n persoonlijk cadeau, zoals de sleutelhanger met foto.

sleutelhanger personaliseren met de altijd tevreden garantie

Heb je een mooie sleutelhanger met foto ontwerpen en besteld? Dan kun je na de aangegeven werkdagen je bestelling afhalen in de winkel. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk kan je de gemaakte sleutelhanger ook thuis laten bezorgen. Goed om te weten: op alle fotocadeaus en gemaakte fotoboeken is de altijd tevreden garantie van toepassing. Dat betekent dat we de hoogste kwaliteit materialen gebruiken en dat je geen risico loopt bij productiefouten. Toch een productiefoutje, of niet helemaal tevreden? Dan krijg je gratis een nieuwe sleutelhanger met foto van ons toegestuurd. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Dat is echt HEMA.