retro zonder print
retro style
retro stoer
retro hartjes
retro kerst
retro bloemen
label

retro style foto's

Druk je foto's af alsof ze zo uit een retro camera zijn gekomen. Je foto's worden gedrukt met een leuke witte of gekleurde rand. In het formaat 9 x 10 cm en per set van 20 stuks. meer informatie

vanaf 12 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Druk je foto's af alsof ze zo uit een retro camera zijn gekomen. Je foto's worden gedrukt met een leuke witte of gekleurde rand. In het formaat 9 x 10 cm en per set van 20 stuks.

  • digitaal gedrukt op 300 grams papier
  • in retro stijl met een witte rand, of keuze uit verschillende kleuren
  • mogelijkheid tot plaatsen van tekst op de rand
  • in het formaat 9 x 10 cm
  • per set van 20 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks tegen een meerprijs
  • geleverd in een doosje
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Oud wordt weer nieuw.  Nu maak je simpel van jouw mooiste digitale foto’s een unieke retro foto. De foto wordt voorzien van een leuke witte of gekleurde rand. Je bestelt deze foto’s in een set van 20 stuks. Makkelijk uit te breiden in sets van 10 stuks. Het formaat van de foto’s is 10 x 9 cm. Kies je foto’s en bewaar die herinneringen als een retro foto. Uniek, leuk en modern. Alles wordt geleverd in een leuke en hippe verpakking. Makkelijk om jouw prints in te bewaren.

retro style foto’s laten afdrukken bij HEMA

Tegenwoordig maken we bijna dagelijks foto’s met onze telefoon. Maar geef nu toe: die retro foto’s van vroeger, die hadden echt iets bijzonders. Bovendien rolden de kiekjes direct uit het toestel, waardoor je de foto direct in handen had. Op die manier keek je veel vaker terug op die mooie herinnering. Bij HEMA kun je jouw leukste foto’s in retro style laten afdrukken. Kies voor een mooie witte rand of voor een rand met een kleurtje of printje. Het is ook mogelijk om een tekst op de rand van jouw foto’s te zetten. Schrijf een lieve boodschap op en geef de retro foto als cadeautje! Of schrijf de datum erop, zodat je ieder jaar stil kunt staan bij het bijzondere moment. Zo beleef je jouw mooiste herinneringen steeds weer opnieuw.

steek jouw nieuwste foto’s in een retro jasje

Heb je geen polaroid camera, maar wil je jouw foto’s wel printen in een retro style? Bij HEMA is het allemaal mogelijk. Binnen een paar klikken bestel je een set van 20 (aan te vullen per 10 stuks) retro foto’s die net uit de camera lijken te zijn gerold. Geef ze een mooi plekje op je prikbord, hang ze op je koelkast of geef ze cadeau aan een goede vriend of vriendin. De retro style foto’s van HEMA hebben een formaat van 9x10 cm. Wil je liever een retro style foto afdrukken in een langwerpig formaat? Print jouw foto’s dan af als Instax foto’s in het formaat 6x9 cm. Of koop Instax artikelen bij HEMA, zodat je zelf aan de slag kunt met het maken van polaroids. Ook leuk voor op een feestje!

jouw retro foto’s bestellen bij HEMA binnen een paar klikken

Kun je niet wachten om jouw mooiste momenten een mooi plekje in huis te geven? Klik op de editor en personaliseer jouw foto’s tot je helemaal tevreden bent. Rond daarna je bestelling af. Daarna gaan wij voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw retro style foto’s voor je klaarliggen. Je kunt ze de volgende dag ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Het is ook mogelijk om de foto’s te laten thuisbezorgen. Dat is soms wel zo makkelijk. Wist je dat je bij HEMA ook jouw analoge filmrolletjes kunt laten ontwikkelen en afdrukken? Echt HEMA.