fotoboeken
fotoboeken
fotoboeken
fotoboek
label label

fotoboek luxe - zachte kaft

gebruik actiecode FB3820
Omdat dit fotoboek gedrukt is op fotopapier, zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. Doordat de linker- en rechterpagina doorlopen, heb je geen naad in het midden van je fotoboek en dus een mooie vlakliggende binding. Dit fotoboek heeft een zachte kaft, wat het gevoel van een luxe magazine geeft. In vierkant, liggend of staand beschikbaar, in verschillende formaten. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
papierkeuze:

vanaf 30 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 tot 7 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

gebruik actiecode FB3820
Omdat dit fotoboek gedrukt is op fotopapier, zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. Doordat de linker- en rechterpagina doorlopen, heb je geen naad in het midden van je fotoboek en dus een mooie vlakliggende binding. Dit fotoboek heeft een zachte kaft, wat het gevoel van een luxe magazine geeft. In vierkant, liggend of staand beschikbaar, in verschillende formaten.

  • in vierkant, liggend of staand
  • vierkant fotoboek in formaat 19x19 cm of 29x29 cm
  • liggend fotoboek in formaat 28x19 cm
  • staand fotoboek in formaat 19x28 cm
  • kaftmateriaal: gelamineerd fotopapier met foto
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s
  • vlakliggende binding
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 7.- nu voor 3.50
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 tot 7 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 5 tot 7 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een basis fotoboek of een luxe fotoboek.
In een basis fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een basis fotoboek met harde kaft, een basis fotoboek met zachte kaft of een basis fotoboek met een linnen kaft in verschillende kleuren.
Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een luxe fotoboek. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een luxe fotoboek met een zachte kaft of een luxe fotoboek met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek