direct klaar en ophalen in iedere HEMA
foto snelservice direct klaar
snelservice fotolijst
snelservice fotoboekje
snelservice
foto snelservice direct klaar
foto snelservice direct klaar
foto snelservice direct klaar
Kalender 2023

foto snelservice

Met de nieuwe snelservice liggen je foto’s na bestelling direct voor je klaar in een HEMA bij jou in de buurt. Naast de standaard afdrukken kun je nu voortaan ook andere leuke formaten en fotoproducten maken met een normale fotoafdruk. meer informatie

vanaf 0.28 1.75 verwerkingskosten
ophalen na 5 minuten

maak nu
  • betalen in de winkel

over dit artikel

Met de nieuwe snelservice liggen je foto’s na bestelling direct voor je klaar in een HEMA bij jou in de buurt. Naast de standaard afdrukken kun je nu voortaan ook andere leuke formaten en fotoproducten maken met een normale fotoafdruk.

  • je bestelling direct klaar
  • afhalen bij een HEMA bij jou in de buurt
  • naast standaard afdrukken nu ook in andere formaten en producten: standaard afdrukken (in 10x15 cm, 15x20 cm en 15x15 cm), mobile prints, collages, wenskaarten en kalenders
  • ook mogelijk om zelf een fotoboekje te maken
  • uitgebreide keuze aan diverse designs en kaders
  • mogelijkheid om persoonlijke tekst toe te voegen
  • eenvoudig te maken en te bestellen via je mobiel, computer of tablet

Je bestelling ligt direct voor je klaar in de gekozen winkel. Afhalen kan tijdens de openingstijden bij de (service)kassa. Bij grote drukte kan het iets langer duren voordat je foto's zijn afgedrukt. Je ontvangt een e-mail als je bestelling voor je klaarligt. Check voor de zekerheid je ongewenste e-mail.

Let op: een bestelling met de snelservice kun je niet tegelijk met andere fotoproducten bestellen. Deze kun je in een aparte order bestellen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
foto snelservice direct klaar

standaard afdrukken: direct klaar

Heb je snel afdrukken nodig of ben je een beetje ongeduldig? Met de snelservice is wachten nu verleden tijd. Je foto's liggen na het bestellen namelijk direct voor je klaar in de gekozen winkel. Bestel eenvoudig via je telefoon, computer of tablet. Met de snelservice kun je ook andere leuke formaten en fotoproducten maken die direct klaar zijn.
maak nu
snelservice fotolijst

foto met fotolijst: meteen compleet

Je allermooiste foto verdient een fotolijstje. Via de snelservice kun je nu direct een houten fotolijstje bestellen, die voor je klaarligt samen met je afgedrukte foto's. Je kunt kiezen voor een zwart of houtkleurig fotolijstje, in formaat 10x15 cm of 15x20 cm.
maak nu
snelservice fotoboekje

fotoboekje: je leukste foto's bij elkaar

Losse foto’s meenemen is verleden tijd met het handige fotoboekje. Selecteer je leukste foto’s en voeg een achtergrondkleur of tekst toe. Per pagina bepaal je zelf de indeling tijdens het bestellen. Tevreden met de opmaak? Druk ze dan af. De foto’s en het boekje liggen dan direct voor je klaar. Je hoeft alleen nog zelf de foto’s op de zelfklevende bladzijden van het fotoboekje te plakken.
maak nu
snelservice mobile prints

mobile prints: foto's in een hip jasje

Naast standaard afdrukken kun je ook andere soorten afdrukken bestellen. Druk je foto’s daarom af in een origineel hip jasje, zoals in Instax stijl. Je kunt je foto's ook combineren op een fotostrip. Direct op te halen bij een HEMA in de buurt.
maak nu
foto snelservice direct klaar

collage: je leukste foto's op één afdruk

Met een collage hoef je niet meer te kiezen welke foto’s je wilt afdrukken. Op één afdruk kun je namelijk meerdere foto’s plaatsen. Je bepaalt zelf het formaat en de kleur van de rand. Zo heb je al je leukste foto’s bij elkaar.
maak nu
foto snelservice direct klaar

fotowens: een kaart met persoonlijk tintje

Laat anderen weten wat ze voor je betekenen en stuur een fotowens of dubbele wenskaart met eigen foto. Met een leuk design en je mooiste foto heb je al een fotowens om op te sturen. Bij de fotowenskaart kan je zelf de foto op de meegeleverde kaart plakken. Ideaal voor de feestdagen, verjaardagen of gewoon een berichtje aan je geliefde.
maak nu
kalender 2023

kalender: een jaar lang je leukste foto's

Wil je 365 dagen genieten van je mooiste of leukste foto’s? Maak er nu eenvoudig een kalender van via je telefoon, computer of tablet. Ook leuk om verschillende kalenders te maken en cadeau te geven. Zo kan iedereen van je mooiste foto’s genieten.
maak nu

HEMA’s foto snelservice: direct afdrukken en ophalen in de winkel

Zoek je met spoed een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Wil je je oma verrassen met een ingelijste foto van jullie mooiste herinnering? Of vier je vandaag je housewarming en wil je je huis extra gezellig maken? Dan heb je vast haast met het afdrukken van je foto’s. Wat je reden ook is: de foto snelservice van HEMA helpt je uit de brand. Doe een online bestelling vanaf je computer, tablet of telefoon. Kies voor een standaard afdruk of voor een ander formaat. Je foto’s liggen direct na je bestelling afgedrukt klaar in een HEMA-winkel bij jou in de buurt. Fijn, hè?

laat jouw foto’s en andere fotoproducten snel afdrukken

Met de HEMA foto snelservice kun je jouw foto’s razensnel laten afdrukken in het formaat dat jij wenst. Maar wist je dat je de snelservice ook kunt gebruiken voor onze andere fotoproducten? Denk aan het laten afdrukken van een persoonlijke fotokalender, een foto met fotolijst of een fotoboekje. Ook leuk om cadeau te geven! Heb je iets meer tijd? Bekijk dan ook eens de opties voor het laten afdrukken van een foto op kunststof, een foto op een tuinposter of een foto op canvas. Daarmee pak je groots uit. Jouw mooiste herinneringen mogen gezien worden!

haal je foto’s vandaag nog op met de snelservice van HEMA

Nog even snel een foto laten afdrukken? Je kunt opgelucht ademhalen, want met de foto snelservice van HEMA is het zo gepiept. Plaats een online bestelling en kies een HEMA-winkel bij jou in de buurt. Daar haal je je fotoproduct vandaag nog op bij de (service)kassa (binnen de openingstijden). Wacht eerst even tot je een e-mail van ons hebt ontvangen dat je foto’s klaarliggen. Heb je geen haast? Plaats dan je bestelling via de meerdagenservice tegen een voordeliger prijsje. Geniet van je mooie herinneringen en de snelle levering. Echt HEMA.