Snelservice_1040x1040

afdrukken snelservice

Met de fotosnelservice bestel je gemakkelijk je foto's vanaf je mobile telefoon, laptop of pc en haal je ze na 30 minuten al op in jouw HEMA. Verkrijgbaar in de formaten 10 x 15 cm en 15 x 20 cm. Ideaal als je snel een paar afdrukken nodig hebt. meer informatie

vanaf 0.28 1.50 verwerkingskosten
ophalen na 30 minuten

maak nu

HEMA snelservice

Met de fotosnelservice bestel je gemakkelijk je foto's vanaf je mobile telefoon, laptop of pc en haal je ze na 30 minuten al op in jouw HEMA. Verkrijgbaar in de formaten 10 x 15 cm en 15 x 20 cm. Ideaal als je snel een paar afdrukken nodig hebt.

  • na 30 minuten klaar*
  • vanaf ieder device makkelijk online bestellen
  • ophalen in een HEMA vestiging naar keuze

    *bij grote drukte kan het iets langer duren, je krijgt een bevestiging per e-mail als je foto's klaarliggen.
    LET OP: deze kan ook in je spambox terecht komen.

afhalen

Je kunt je foto's meestal na ongeveer 30 minuten ophalen. Afhankelijk van de drukte in de winkel kan het zijn dat bij grote orders de levertijd wat langer is. Je ontvangt een e-mail als de foto's klaar liggen in de winkel. Let erop dat deze e-mail ook in je spambox of ongewenste e-mail terecht kan komen.

Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Omdat de snelservice een andere wijze van bestellen en leveren heeft, kun je een snelservice bestelling niet tegelijk met andere fotoproducten bestellen. Andere fotoproducten kun je in een aparte order bestellen.

online besteld, een half uur later klaar

Soms kan je niet wachten tot je de foto’s die je hebt besteld, kan bekijken. Of heb je nog snel even wat afdrukken nodig voor een afspraak straks. Geen nood, bestel dan gewoon online je mooie momenten via de foto snelservice van HEMA.

Vanuit je luie stoel, in de trein op weg naar huis of onderweg terug van vakantie. Waar je ook bent, met je mobiel of tablet plaats je online je bestelling. En het mooie is, een half uur later kan je jouw foto’s al afhalen in een HEMA winkel bij jou in de buurt. Dat is pas een snelle service. Thuis of op kantoor bestellen vanaf je laptop of pc is natuurlijk ook gewoon mogelijk.. 

Hoe werkt het?
1. Kies een HEMA winkel bij jou in de buurt
2. Kies foto’s vanaf jouw apparaat, Facebook of Instagram
3. Kies het afdrukformaat en het aantal
4. Controleer en bevestig je bestelling
5. Wacht op de email "je afdrukken liggen klaar'
6. Haal de afdrukken op en betaal in de winkel

voordelige afdrukken in twee formaten

Je kan kiezen uit twee standaardformaten; 10 x 15 cm en 15 x 20 cm. Bij het formaat 10 x 15 cm geldt dat hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de prijs per afdruk wordt. Voor het formaat 15 x 20 cm geldt een standaardprijs van 1.-. Je krijgt direct bericht zodra de foto’s klaarliggen bij de HEMA winkel die je hebt gekozen.
afdrukexacte formaat*1 t/m 34 stuks35 t/m 49 stuksvanaf 50 stuks
10 x 1510.2 x 15.0 cm0.320.300.28
15 x 2015.0 x 20.3 cm1.001.001.00
*De formaten van fotopapier worden standaard aangegeven in inches. In Europa zijn de meest gebruikelijke formaten omgerekend naar centimeters en daarna afgerond. Hierdoor is het exacte formaat van een afdruk anders dan de benaming van de afdruk.

snelservice in HEMA winkels
Behalve online is het ook mogelijk om je afdrukken te bestellen in een HEMA winkel. Dat kan je doen bij de fotokiosken die in de winkels staan. Via het beeldscherm volg je eenvoudig de instructies. De fotokiosk leest vanaf je geheugenkaart, CD, USB stick of mobiel welke foto’s je wilt afdrukken. Nadat je de foto’s hebt besteld, kan je ze direct meenemen. 
foto_03

voordelen online foto snelservice

1. je foto’s online via mobiel of tablet bestellen, waar je ook bent
2. na 30 minuten direct afhalen bij een HEMA winkel bij jou in de buurt
3. keuze uit 2 standaardformaten: 10 x 15 cm en 15 x 20 cm
4. prijs per afdruk: 10 x 15 cm vanaf 0.28 / 15 x 20 cm vaste prijs van 1.-
5. bij afhalen van je bestelling in de winkel kan je er een fotolijstje bijkopen
6. thuis bestellen vanaf laptop of pc natuurlijk ook mogelijk

Wil je wel andere formaten bestellen, dan kan dat via de meerdagenservice.