VK_gedrukt_1040_01_linnen_14x14_Brillianta_4049
VK_gedrukt_1040_02_linnen_4049
VK-LG-ST_gedrukt_1040_03_4049
VK-LG-ST_gedrukt_1040_04_4049
label label

fotoboek basis - linnen kaft

Een fotoboek met een linnen kaft met keuze uit verschillende kleuren, zonder foto of tekst op de omslag. Dit fotoboek is beschikbaar in de oriëntatie vierkant, liggend of staand en in verschillende formaten. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
papierkeuze:
linnen kleur:

vanaf 26 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een fotoboek met een linnen kaft met keuze uit verschillende kleuren, zonder foto of tekst op de omslag. Dit fotoboek is beschikbaar in de oriëntatie vierkant, liggend of staand en in verschillende formaten.

  • in vierkant, liggend of staand 
  • vierkant fotoboek in formaat 15x15 cm, 21x21 cm of 30x30 cm
  • liggend fotoboek in formaat 21x15 cm, 30x21 cm of 32x23 cm
  • staand fotoboek in formaat 15x21 cm of 21x30 cm
  • kaftmateriaal: linnen kaft (waar geen foto of tekst op gezet kan worden)
  • papiersoort: mat of glans
  • standaard binding
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s
  • uit te breiden tot 160 pagina’s
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

fotoboek met linnen kaft laten maken bij HEMA

Je hebt vast veel foto’s op je telefoon staan van prachtige momenten. Maar geef toe: hoe vaak kijk je ze terug? Jouw mooiste herinneringen verdienen een mooi plekje in een fotoboek, zodat je er zo nu en dan met een lach op je gezicht op terug kunt kijken. Zo kun je bij HEMA jouw eigen fotoboek met linnen kaft maken. Jouw foto’s worden afgedrukt op gedrukt papier (mat of glanzend) en gebonden in een fotoboek. Zo heb je jouw favoriete foto’s altijd bij de hand! Naast een basis fotoboek met linnen kaft, kun je bij HEMA ook kiezen voor een basis fotoboek met zachte kaft. Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor een ringbandfotoboekje. Deze zijn ook heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

voor wie laat jij een fotoboek met linnen kaft maken?

Heb je jouw geliefden een tijdje niet gezien? Hoog tijd om gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie. Ben je op reis geweest? Heb je een kleine gekregen? Of heb je andere herinneringen gemaakt die je graag wilt delen? Laat een linnen fotoboek maken bij HEMA en verras jouw vriendin, vader of oma met een boek vol foto’s! Op die manier zijn ze er toch een beetje bij geweest. Neem ze aan de hand mee door de mooiste momenten van de afgelopen periode. Of maak juist een linnen fotoboek van jullie mooiste herinneringen samen! Met zo’n persoonlijk cadeau maak je ieder mens blij. Standaard is er ruimte voor 24 pagina’s aan foto’s. Heb je meer ruimte nodig voor al jouw favoriete kiekjes? Geen zorgen, je kunt het fotoboek uitbreiden tot 160 pagina’s aan fotoruimte. Wie verras jij met een zorgvuldig samengesteld fotoboek met linnen kaft?

bestel jouw fotoboek met linnen kaft eenvoudig online bij HEMA

Ben je er klaar voor om jouw eigen fotoboek met linnen kaft te maken en bestellen bij HEMA? Het werkt heel simpel. Kies eerst het gewenste formaat, de kleur van de linnen kaft en de oriëntatie van jouw fotoboek: staand, liggend of vierkant. Klik daarna op de editor om jouw foto’s te selecteren. Vul jouw fotoboek en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden met jouw linnen fotoboek? Dan rond je jouw bestelling af. Wij gaan meteen voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw fotoboek klaar is. De volgende dag kun je hem ophalen in de HEMA-winkel naar keuze. Je kunt hem ook laten thuisbezorgen. Dat is wel zo makkelijk. Geniet van jouw mooiste herinneringen. Echt HEMA.