kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
label

foto kerstballen set van 2

Een kerstboom versieren is erg leuk, maar met een eigen kerstbal wordt dat nog veel leuker! Zet je eigen foto in deze transparante kerstballen of zet je naam of een andere tekst in een leuk design. De kerstballen zijn per set van 2 verkrijgbaar, met allebei hetzelfde ontwerp. meer informatie

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 6 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een kerstboom versieren is erg leuk, maar met een eigen kerstbal wordt dat nog veel leuker! Zet je eigen foto in deze transparante kerstballen of zet je naam of een andere tekst in een leuk design. De kerstballen zijn per set van 2 verkrijgbaar, met allebei hetzelfde ontwerp.

  • set van 2 kerstballen
  • materiaal: kunststof
  • kleur: transparant
  • diameter: 8 cm
  • te personaliseren met een foto en/of tekst
  • plaats van personalisatie: dubbelzijdig binnenin de kerstbal
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
niet mogelijk voor dit artikel
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 6 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

gepersonaliseerde set kerstballen met foto maken

Op zoek naar een origineel sinterklaas- of kerstcadeau? Deze set kerstballen met foto is persoonlijk, uniek en tovert elk jaar opnieuw een glimlach op het gezicht van degene aan wie je het geeft. De kerstboom versieren was nog nooit zo leuk. Kies een bestaande foto of maak een foto speciaal voor deze gelegenheid. Natuurlijk kun je ook een tekst of afbeelding gebruiken voor jouw persoonlijke kerstbal. Wees creatief, het is jouw ontwerp. Nog meer kerstversiering nodig? Bekijk dan ook eens al onze andere kerstballen en creëer een kerstboom die past bij jou en je interieur.

gepersonaliseerde kerstbal als origineel kerstcadeau

Een transparante set kerstballen met een foto, tekst of afbeelding die jij zelf kiest. Wij hebben wat tips voor je. Organiseer speciaal voor de gelegenheid een kerstfotoshoot. Met een kerstoutfit, gekke props of een mooie glitterachtergrond. Of voor de liefhebbers van een witte kerst op een slee in de sneeuw. Zet de kinderen, de hond of het hele gezin op de foto. Je kunt ook een oude, dierbare foto inscannen voor de kerstballen met foto. Zo zorg je bijvoorbeeld dat iemand die er niet meer is, er via de fotokerstbal toch elk jaar een beetje bij is. Heb je eenmaal zo’n foto gemaakt, kun je helemaal losgaan met die persoonlijke kerstballen en de andere ontzettend leuke fotocadeaus van HEMA foto. Denk bijvoorbeeld aan een mok of een sneeuwbol met foto. Behalve foto’s kun je ook een andere afbeelding gebruiken. Een tekst met een leuke kerstwens of misschien een eigen illustratie of tekening van de kinderen. Er zijn originele cadeaus voor alle leeftijden. Laat een rompertje bedrukken voor baby’s eerste kerst, maak een puzzel met een eigen foto voor iemand van kleuterleeftijd en een telefoonhoesje voor een puber. Zo is de ruimte onder de boom snel gevuld met fantastische cadeaus die niet snel vergeten worden.

online een kerstbal personaliseren

Met gemak een kerstbal personaliseren en vervolgens thuis laten bezorgen doe je het best bij HEMA foto. In een paar stappen laat je jouw foto op de kerstballen, een tas of een spel drukken. De foto-editor is makkelijk in gebruik en wijst zichzelf. Je hoeft hem niet eerst te downloaden, maar je kunt direct aan de slag en je kerstbal ontwerpen. Je laat de fotocadeaus ophalen bij je dichtstbijzijnde HEMA-filiaal of laat ze thuisbezorgen. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt. En het mooiste van alles: op alle fotocadeaus is de altijd tevreden garantie van toepassing. Dat betekent dat we de hoogste kwaliteit materialen gebruiken, ook bij de kerstballen met foto. Bij productiefoutjes, sturen we gratis een nieuw product toe. Fijn gevoel toch? Dat is echt HEMA.