kunststof 20x30

foto op kunststof

Kies hier het gewenste formaat. Links kan je ongeveer zien hoe groot de kunststof wordt. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

20 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op kunststof

Met een foto op kunststof bereik je een kleurrijke en haarscherpe weergave van je foto. Dit materiaal is geschikt om binnen en buiten op te hangen met het gratis meegeleverde ophangsysteem. Het kunststof is 10 mm dik. Het product is te bestellen in de formaten van 20x20 cm t/m 100 x75 cm. In de ontwerpmodule kan je via een collage meerdere foto's plaatsen op jouw eindproduct. Via de filters kan je je foto bewerken voor net dat extra.

kunststof ophangsysteem detail

kenmerken

  • prachtige kleurweergave
  • zeer licht van gewicht, makkelijk op te hangen
  • materiaal 10mm dik kunststof
  • geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • incl. ophangsysteem, en niet zichtbaar
  • levertijd 5 werkdagen
  • 1.50 verwerkingskosten per bestelling

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-