canvas
foto op canvas
label

foto op canvas

Een foto op canvas is altijd goed. Door de structuur van het canvasdoek krijgt jouw foto een mooi, enigszins ruw, effect, waardoor je foto echt tot leven komt. Een canvas is geschikt voor zowel een zwart-witfoto als een kleurenfoto. Keuze uit verschillende formaten. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

21 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een foto op canvas is altijd goed. Door de structuur van het canvasdoek krijgt jouw foto een mooi, enigszins ruw, effect, waardoor je foto echt tot leven komt. Een canvas is geschikt voor zowel een zwart-witfoto als een kleurenfoto. Keuze uit verschillende formaten.

  • materiaal: professioneel canvasdoek,
  • met de hand opgespannen op een houten frame,
  • wordt gedrukt met UV bestendige inkten,
  • keuze uit liggend, staand of vierkant formaat,
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 5 werkdagen

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat dat je kiest.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

canvas_ophangen_detail

gemakkelijk op te hangen

Jouw foto op canvas kun je gemakkelijk ophangen door middel van het bijgeleverde ophanghaakje. Dit ophanghaakje bevestig je aan de canvas. Het haakje kan je hangen aan een schroef of spijker in de muur.

Je kunt een foto op canvas ook buiten ophangen. Kies dan wel voor een plek onder een afdak. Houd ook rekening met verkleuring als de canvas in de zon hangt.

houtjes-info-contentblok

canvas opspannen in 4 stappen

1. Pak een (kleine) hamer, je canvas en de 4 meegeleverde houtjes (spanningsklemmen)
2. Schuif twee houtjes in de inkepingen van één hoek, met de lange rechte zijde tegen het frame.
3. Tik nu zachtjes met de hamer op de houtjes om het doek strak te spannen.
4. Herhaal dit proces in de schuin tegenoverliggende hoek.

foto op canvas laten afdrukken bij HEMA

Wil je jouw mooiste foto laten printen op canvas? Dan ben je bij HEMA aan het juiste adres. Je kiest uit verschillende formaten en filters, waardoor je jouw canvasfoto helemaal naar wens kunt bestellen. Zwart-wit, sepia of kleur: je zet je favoriete herinnering al in enkele minuten om in een mooi kunstwerk. Door de structuur én de 12-kleurendruk komt de foto helemaal tot leven. Of creëer nog meer diepgang met een foto op canvas met lijst.

je eigen canvas ontwerpen

De mooiste herinneringen verdienen de beste plek in huis. Door je foto op canvas te laten afdrukken, krijgt het een ruw effect, waardoor de foto echt tot leven komt.  Hoe wij ‘m voor je printen, kies je helemaal zelf uit. Zo heb je de keuze uit meerdere afmetingen en liggend, staand of vierkant formaat. We kunnen je in ieder geval verzekeren dat je met HEMA kiest voor de beste kwaliteit. Jouw foto op canvas wordt namelijk met UV-bestendige inkt geprint op een canvasdoek van de beste soort. Het doek wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, waarbij het met de hand wordt opgespannen op een houten frame. Door het bijgeleverde ophanghaakje kun je het canvas gemakkelijk ophangen aan de muur. Wist je trouwens dat je razendsnel al jouw foto’s kunt afdrukken bij HEMA? Voor een klein prijsje heb je al jouw favoriete herinneringen op papier. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

canvas laten bedrukken bij HEMA

Als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau, is een foto op canvas de perfecte verrassing voor iemand die je lief hebt. Maar je kiest bij HEMA ook uit andere varianten. Zo past een foto op kunststof goed in een strak, modern interieur. Heb je een landelijke inrichting? Dan wil je misschien meer lezen over onze foto’s op hout. Kortom, wat je wens ook is, HEMA staat voor je klaar. Wil je jouw foto op canvas bestellen, dan zorgen wij ervoor dat ‘ie snel voor je klaar ligt in de winkel. Laat je hem liever thuisbezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Echt HEMA.