fotostrips
fotostrips
fotostrips

fotostrips

Wie kent niet het bekende fotohokje op het station of vliegveld? Een originele manier om je foto’s eens op een fotostrip af te drukken. Je kan kiezen uit meerdere varianten. meer informatie

vanaf 10 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Wie kent niet het bekende fotohokje op het station of vliegveld? Een originele manier om je foto’s eens op een fotostrip af te drukken. Je kan kiezen uit meerdere varianten.

  • per set van 10 strips
  • formaat van de strip is 5.5 x 21.5 cm
  • geleverd in een bewaarhoesje
  • per fotostrip keuze voor een indeling met 1 tot 5 foto's
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotostrips

informatie

In de set fotostrips zitten 10 strips met foto's. Je kunt per strip verschillende opties voor de indeling kiezen:

  • 1 panorama foto
  • 3 staande/rechthoekige foto's
  • 4 vierkante foto's
  • 5 liggende/rechthoekige foto's

De gehele strip heeft een afmeting van 5.5 cm breed en 21.5 cm hoog. Hiernaast kan je zien hoe de maatvoering van de verschillende opties is in mm (10 mm is 1 cm).

fotostrips laten afdrukken bij HEMA

Met HEMA breng je al je favoriete herinneringen weer tot leven op de manier die jij het mooist vindt. Denk bijvoorbeeld aan een fotostrip, een unieke manier om meerdere foto’s van een bijzonder moment in één keer af te laten drukken. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig moment met vrienden, bij HEMA kun je terecht voor jouw zelfgemaakte fotostrips voor een klein prijsje. Je ontwerpt ze online, waarna wij ervoor zorgen dat je de fotostrips snel in huis hebt.

fotostrips maken in meerdere varianten

Fotostrips roepen herinneringen op aan de klassieke fotohokjes, maar met een moderne twist. Het leuke aan fotostrips is dat je er alle kanten mee op kunt. Hang ‘m aan je spiegel, plak de strip in je agenda of hang hem aan de koelkast. Bij HEMA kies je uit meerdere varianten, per set van 10 stuks. Zo heb je de keuze uit één panoramafoto, 4 vierkante foto’s of 3 of 5 rechthoekige/liggende foto’s. De gehele fotostrip heeft een afmeting van 5.5 cm breed en 21.5 cm hoog. De strips worden geleverd in een hoesje waarin het bewaard kan worden. Wist je trouwens dat je bij HEMA ook terecht kunt voor je eigen fotoboek maken? Je stelt ‘m heel gemakkelijk online samen, waarna het persoonlijke boek jarenlang mooi blijft. Ook leuk: je eigen fotocollage. Combineer je mooiste herinneringen op één poster en geef ‘m het mooiste plekje aan de muur.

fotostrips maak je gemakkelijk zelf online

Begint je online fotoverzameling zó groot te worden, dat het moeilijk wordt om je favorieten terug te vinden? Laat dan je favoriete foto’s afdrukken. Bijvoorbeeld in de vorm van een fotostrip. Zo pak je op ieder moment jouw mooiste herinneringen er weer bij. De online editor van HEMA is heel gebruiksvriendelijk, waardoor je in een mum van tijd jouw fotostrip, -collage of -boek hebt samengesteld. Heb je jouw ontwerp samengesteld, dan bezorgen we jouw bestelling al binnen enkele werkdagen voor een klein prijsje bij je thuis. Haal je de fotostrips liever gratis op bij een winkel bij jou in de buurt, dan kan dat natuurlijk ook. Met ruim 500 filialen is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.