fotolijstbox
fotolijst box
fotolijst box
fotolijst box
fotolijst box
fotolijst box
label

fotolijst box

Een fotolijst en opbergdoosje in één, dat is de fotolijst box. De foto's van 10x15 cm die er in kunnen, krijg je er meteen bij! De fotolijst box is gemaakt van FSC papier en beschikbaar in vier kleuren. Voor het voorblad kun je een themakaart persoonlijk maken met verschillende designs en je eigen foto en tekst. meer informatie

kleur:
aantal foto's:

vanaf 15 verzonden na 2 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

Een fotolijst en opbergdoosje in één, dat is de fotolijst box. De foto's van 10x15 cm die er in kunnen, krijg je er meteen bij! De fotolijst box is gemaakt van FSC papier en beschikbaar in vier kleuren. Voor het voorblad kun je een themakaart persoonlijk maken met verschillende designs en je eigen foto en tekst.

  • formaat fotolijst box: 16.2x11.2 cm, diepte 3.5 cm
  • materiaal: FSC gecertificeerd karton beschermd met Ecostar laminaat
  • keuze uit vier kleuren voor de fotolijst box: hout, wit, zwart en zilver
  • inclusief 30 foto's enkelzijdig, of 60 foto's dubbelzijdig afgedrukt
  • formaat afdrukken: 10x15 cm
  • foto's gedrukt op extra stevig 300 grams mat FSC gecertificeerd papier
  • keuze uit verschillende designs voor de themakaart als voorblad, met je eigen foto of tekst

Na de aangegeven werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
3.95 
verzonden na 2 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
duurzaam

duurzame keuze

Voor de foto's en de fotolijst box wordt gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd papier en karton van de hoogste kwaliteit. Ook worden ze bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De fotolijst box is afgewerkt met natuurlijk afbreekbare Ecostar laminaat. 

Wanneer je voor 60 foto's kiest, worden deze dubbelzijdig afgedrukt. Dit zorgt ervoor dat je meer foto's kunt afdrukken met minder papier. 
fotolijst box

alles in één

Een fotolijst, opbergdoosje en fotoafdrukken in één, dat is de fotolijst box. Open het opbergdoosje en kies welke foto je in de fotolijst wil laten zien. Doordat je de rest van de foto's kunt opbergen in het opbergdoosje, kun je de foto in de lijst gemakkelijk verwisselen. Zo heb je altijd de gewenste foto in de fotolijst.

Tip: voor de themakaart kun je een leuk design kiezen en persoonlijk maken met een foto en tekst. Zo is de fotolijst box ook erg leuk om cadeau te geven.
fotolijst box kleuren

unieke fotolijst

De fotolijst box kun je als fotolijst gebruiken. En omdat je andere foto's in het opbergdoosje kunt bewaren, kun je de foto in de lijst gemakkelijk wisselen.

Voor de fotolijst box kun je kiezen uit vier verschillende kleuren: hout, wit, zwart en zilver. Je kunt de fotolijst gemakkelijk neerzetten op een van de zijkanten. Combineer meerdere lijsten of kleuren voor een leuk en persoonlijk effect. De fotolijst box is gemaakt van FSC gecertificeerd karton van hoge kwaliteit.