mok bedrukken met foto

Ben jij op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau? Zoek niet verder, wij hebben hét idee. Laat een mok bedrukken met een foto. Een foto van een fijne herinnering samen of het geliefde huisdier van de ontvanger. Of misschien wel een afbeelding van een gifje of meme die jullie vriendschap of relatie typeert. En voor een mok met tekst kies je een mooie quote of een persoonlijke boodschap. Je geeft de ontvanger bij elke kop koffie of thee uit de mok met de foto een glimlach op zijn of haar gezicht. Wil je zelf elke dag herinnerd worden aan die leuke foto of dat mooie moment? Een mok bedrukken voor jezelf kan natuurlijk ook!

een gepersonaliseerde mok met afbeelding of tekst

Mokken worden door bijna iedereen dagelijks gebruikt. En daarom is het nou net zo leuk om een persoonlijke mok cadeau te doen. Behalve een mok bedrukken met een foto, kan je ook een bestand met tekst of grafische afbeeldingen uploaden in de foto-editor. Je kunt daarin je eigen mok ontwerpen met afbeeldingen, tekst en foto’s. Ben je artistiek onderlegd? Leg je handgemaakte tekening, schilderij of schets dan onder de scanner. Als jij het uploadt, zorgen wij dat het op de mok terechtkomt. Ook een fantastisch idee voor vader- of moederdag: een drinkbeker met een tekening speciaal voor papa of mama. Het is een extra grote verrassing als je kiest voor de magische mok met foto of afbeelding. Dat lijkt een zwarte mok, maar niets is minder waar. Zodra je er hete drank in schenkt, komt de foto, tekening of tekst die jij op de mok hebt laten drukken tevoorschijn. 

Als relatiegeschenk laat je een mok met een logo bedrukken. Zo denken jouw relaties bij elke kop koffie of thee aan jouw bedrijf. Bij HEMA foto heb je de keuze uit verschillende soorten mokken. Een emaille mok met foto is oldskool en tegelijkertijd heel trendy. Het voordeel van emaille ten opzichte van keramiek is dat emaille heel blijft als het per ongeluk valt. Verder zijn er verschillende soorten mokken én kun je kiezen uit de manier van bedrukken. Rondom of aan een zijde, zodat je het ontwerp in zijn geheel ziet als je de mok vasthoudt aan het oor.

gemakkelijk jouw mok online ontwerpen

Een bijzondere mok maken doe je dus makkelijk en snel bij HEMA foto. De foto-editor van HEMA is een gebruiksvriendelijk programma waar je direct in kan beginnen, zonder dat je het eerst moet downloaden. Zo ontwerp je eenvoudig die leuke chocolademelk-mok met foto, of laat je een koffiemok bedrukken. Klaar om te bestellen? HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt om je bestelling op te halen. Natuurlijk kan je jouw creatie ook thuis laten bezorgen. Ken jij iemand die het liefst uit glazen drinkt? Geen probleem, bij HEMA foto kan je ook glazen laten graveren met een persoonlijke tekst. En je weet het: op alle fotocadeaus is de altijd tevreden garantie van toepassing. Zo weet je dat we met de beste kwaliteit materialen werken en dat jouw bestelling gratis opnieuw gemaakt wordt bij productiefouten. Dat is echt HEMA.