Liggend_Brochure_1040_01
Liggend_Brochure_1040_02
Liggend_Brochure_1040_03
Liggend_Brochure_1040_04

fotoboekje met nietjes

Wil je snel en makkelijk een leuk fotoboekje maken? Kies dan voor dit compacte fotoboekje met nietjes. Het fotoboekje heeft 20 pagina’s die bij elkaar worden gehouden door 2 nietjes. Je ontwerpt het boekje eenvoudig en snel in de editor. Voeg je leukste foto's en tekst toe en klaar ben je! Het fotoboekje met nietjes kan je gebruiken voor je vakantiefoto’s, als cadeautje voor Valentijn of gebruiken als hand-out tijdens presentaties of voorstellingen. meer informatie

vanaf 10 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Wil je snel en makkelijk een leuk fotoboekje maken? Kies dan voor dit compacte fotoboekje met nietjes. Het fotoboekje heeft 20 pagina’s die bij elkaar worden gehouden door 2 nietjes. Je ontwerpt het boekje eenvoudig en snel in de editor. Voeg je leukste foto's en tekst toe en klaar ben je! Het fotoboekje met nietjes kan je gebruiken voor je vakantiefoto’s, als cadeautje voor Valentijn of gebruiken als hand-out tijdens presentaties of voorstellingen.

  • liggend fotoboekje
  • formaat 21x15 cm (A5)
  • zachte kaft
  • 20 pagina’s
  • met 2 nietjes in de rug van het boekje
  • papiersoort: glans
  • alle pagina’s kunnen worden bedrukt, ook de kaft en binnenkant kaft

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een basis fotoboek.
In een basis fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een basis fotoboek met harde kaft, een basis fotoboek met zachte kaft of een basis fotoboek met een linnen kaft in verschillende kleuren.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek