fotoklok
fotoklok
label

fotoklok

Een vierkante fotoklok van plexiglas of aluminium. De fotoklok heeft een formaat van 25 x 25 cm en werkt op één AA-batterij (niet inbegrepen). meer informatie

klok materiaal:

31 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een vierkante fotoklok van plexiglas of aluminium. De fotoklok heeft een formaat van 25 x 25 cm en werkt op één AA-batterij (niet inbegrepen).

  • materiaal: aluminium of plexiglas
  • in het formaat 25 x 25 cm
  • exclusief AA-batterij

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

maak een klok met foto bij HEMA

Haal mooie herinneringen naar jouw interieur met een fotoklok van HEMA. Of je nu een bijzondere reisfoto, vrolijk familieportret of hartverwarmende foto van je huisdier een mooie blijvende spot wilt geven, het kan met een klok met foto. De fotoklok is een originele manier om jouw dierbaarste momenten een speciale plek te geven in huis. Zo word je elke keer herinnerd aan dat fijne moment als je kijkt hoe laat het is. Struin je telefoon of laptop af naar die mooiste herinneringen, en ontwerp een klok met foto.

fotoklok ontwerpen die past bij jouw interieur

Klokken met foto zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke manier om jouw mooiste momenten te vereeuwigen. En gelukkig is een fotoklok maken bij HEMA heel eenvoudig. Met onze gebruiksvriendelijke editor kun je jouw foto direct uploaden en precies uitlijnen zoals jij dat wilt. Kies een foto die je dierbaar is en die je graag aan de muur wilt hangen. Voor de klok met foto kun je kiezen uit de materialen aluminium en plexiglas. Met aluminium geef je de fotoklok een moderne en industriële uitstraling. Met plexiglas haal je een strak en glanzend effect in huis. Goed om te weten: de klok werkt op AA-batterijen. Deze worden niet meegeleverd, dus zorg dat je zelf de juiste batterijen in huis hebt om de fotoklok direct te kunnen gebruiken. Of bestel direct even een voorraadje batterijen op hema.nl.

geef een wandklok met foto als cadeau

Een fotoklok is niet alleen een geweldige aanvulling op je eigen interieur, maar ook een bijzonder en persoonlijk cadeau voor anderen. Verras je partner met een mooie gezamenlijke herinnering, bijvoorbeeld van die geweldige vakantie of een bijzonder feest. Of geef een klok met foto cadeau aan vrienden die iets te vieren hebben, als een jubileum, geboorte of huwelijk. Bij HEMA hebben we nog meer leuke fotocadeaus waaruit je kunt kiezen om iemand mee te verrassen. Denk aan een naambordje met een unieke tekst of een tegeltje met een grappige foto. Wil je iets voor aan de muur? Dan is een foto op canvas een uitstekende keuze. Echt HEMA.