vergrotingen en posters
vergrotingen en posters

vergrotingen en posters

Je mooiste of leukste foto’s groter afdrukken en als poster ophangen. In liggend, staand of vierkant formaat. Kijk voor een overzicht van de prijzen en de formaten onder het tabblad informatie meer informatie

oriëntatie:
formaat:
papiersoort:

vanaf 3 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 7 tot 8 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Je mooiste of leukste foto’s groter afdrukken en als poster ophangen. In liggend, staand of vierkant formaat. Kijk voor een overzicht van de prijzen en de formaten onder het tabblad informatie

  • in verschillende afmetingen (zie tab ‘informatie’)
  • keuze uit liggende, staande of vierkante formaten
  • hoge drukkwaliteit
  • in mat of glans
  • vanaf apparaat of social media

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 7 tot 8 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 7 tot 8 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Voor de juiste vergroting van jouw foto ben je hier op het juiste adres. Via de online tool of gratis software bestel je heel gemakkelijk je foto’s als een poster. Via deze werkwijze kun je meerdere posters in één keer bestellen. De formaten lopen uiteen van 20 x 20 t/m 75 x 100 cm. De resultaten zijn van hoogstaande kwaliteit. Erg leuk om aan de muur te hangen.

Let op: het formaat kan iets ruimer uitvallen. De poster dient mogelijk licht te worden bijgeknipt.

Hieronder een overzicht van de formaten en de prijzen:

vierkant

afdrukexacte formaat*prijs
20 x 2020.3 x 20.3 cm3.00
30 x 3030.5 x 30.5 cm5.50
40 x 4040.6 x 40.6 cm9.00
50 x 5050.8 x 50.8 cm11.00

liggend

afdrukexacte formaat*prijs
30 x 2030 x 20.2 cm4.00
45 x 3045.8 x 30.5 cm7.00
60 x 4060.9 x 40.6 cm9.00

staand

afdrukexacte formaat*prijs
20 x 3020.2 x 30 cm4.00
30 x 4530.5 x 45.8 cm7.00
40 x 6040.6 x 60.9 cm9.00

*De formaten van fotopapier worden standaard aangegeven in inches. In Europa zijn de meest gebruikelijke formaten omgerekend naar centimeters en daarna afgerond. Hierdoor is het exacte formaat van een afdruk anders dan de benaming van de afdruk.

Het meest bestelde formaat is 30 x 45 cm.

De liggende/staande varianten zijn voornamelijk in de verhouding 2:3 opgebouwd. De enige die afwijkt is het formaat 75 x 100 cm wat de verhouding 3:4 heeft. Wijkt jouw verhouding af van het gekozen formaat, zal je in de software de uitsneden moeten aanpassen. Hiermee ben je zelf in controle wat afgesneden wordt. Controleer altijd je bestelling.

TIP: Als je tekst op een afdruk hebt staan, zorg dat deze niet te dicht bij de rand geplaatst wordt. In verband met de snij marge kan er tekst afgesneden worden.

poster maken en afdrukken bij HEMA

Sommige herinneringen verdienen het mooiste plekje aan de muur. Wil je een foto op posterformaat maken en laten afdrukken, dan ben je bij HEMA aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor fotoposters in vele formaten. Daarnaast drukken we je poster helemaal naar wens af. Dus of je nu je poster liggend, staand, vierkant, in mat of glans wil laten bedrukken, wij laten jouw favoriete herinneringen tot leven komen. De poster is voorzien van hoge drukkwaliteit én in een mum van tijd bij jou thuisbezorgd. Maak de poster helemaal af door de foto in lijst te bestellen.

poster laten drukken in verschillende formaten

Heb je een foto die je op posterformaat wilt afdrukken, dan is het van belang dat de beeldkwaliteit wordt behouden. Bij HEMA zorgen we ervoor dat je foto’s scherp en levendig blijven, in welk formaat je de poster ook maakt. Of je nu kiest voor een kleiner formaat van 50x70 of 30x40 óf liever voor groots gaat en je poster laat afdrukken in 75x100, wij zorgen ervoor dat het resultaat van hoogstaande kwaliteit is. Het enige wat je zelf moet doen is het formaat kiezen, passende foto(s) kiezen en de poster maken. Let er wel op dat formaten van fotopapier standaard worden aangegeven in inches. Het is daarom van belang je bestelling goed te controleren. Het formaat kan dan ook iets ruimer uitvallen en de afgedrukte poster dient mogelijk licht te worden bijgeknipt. Wil je jouw foto nog meer tot leven laten komen? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor een foto op canvas.

jouw poster maken en printen in goede kwaliteit

Bij HEMA laat je je poster afdrukken voor een mooie prijs, mét de kwaliteit die je van ons gewend bent. Heb je meerdere favoriete foto’s en kan je geen keuze maken, dan kun je bij HEMA ook terecht voor een fotoposter collage. Heb je zoveel foto’s dat ze niet allemaal meer op de muur passen? Maak dan een fotoboek. Zo heb je je mooiste herinneringen gebundeld in een persoonlijk boek dat je er ieder moment bij kunt pakken. Of je nu een poster wil laten afdrukken, een fotoboek wil samenstellen of kiest voor een foto op canvas, binnen een paar muisklikken heb je jouw bestelling geplaatst. Zorgen wij ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Kom je je gemaakte poster toch liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Met ruim 500 filialen is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.