fotoposter
kerstboomposter

fotoposter kerstboom

Een blikvanger in je huis tijdens de Kerstdagen. Je jaar of familie in beeld op deze Kerstboom poster. Gedrukt op hoogwaardig mat fotopapier en snel geleverd in een mooie witte koker! Deze poster is ook verkrijgbaar met hartvorm. Zo geef je met de Kerst ook nog een mooi en heel persoonlijk cadeau. meer informatie

formaat:

vanaf 9 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een blikvanger in je huis tijdens de Kerstdagen. Je jaar of familie in beeld op deze Kerstboom poster. Gedrukt op hoogwaardig mat fotopapier en snel geleverd in een mooie witte koker! Deze poster is ook verkrijgbaar met hartvorm. Zo geef je met de Kerst ook nog een mooi en heel persoonlijk cadeau.

  • materiaal: stevig mat fotopapier voor 35 foto's
  • formaat: 30x40 en 50x70cm
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Je kiest eerst 35 leuke foto's uit. Dat kan vanuit je telefoon, computer of sociale media. Deze foto's worden automatisch in je poster geplaatst. Je hoef deze alleen even te controleren.

Daarna kun je ook nog een tekst of naam plaatsen, en klaar is je Kerstboomposter. Binnen een paar dagen ontvang je deze in een mooie verpakking.