fotokalender en fotoagenda maken met HEMA
Zoek je een origineel cadeau om je vriend of familielid mee te verrassen? Verzamel de foto’s van jullie leukste herinneringen en stel een fotokalender of fotoagenda samen. Als dat niet bijzonder is om te krijgen! Natuurlijk kun je ook een kalender of agenda met foto’s samenstellen voor jezelf. Zo geniet je keer op keer van de leukste herinneringen. Bij HEMA maak je fotokalenders en fotoagenda’s eenvoudig vanaf je computer of telefoon. Allemaal voor een goedkoop HEMA-prijsje. Precies zoals je van ons gewend bent. Je kunt kiezen uit verschillende thema-ontwerpen. Er zit voor iedereen iets tussen. Of je nu houdt van dieren, natuur of vrolijke kleurtjes. Je kunt ook zelf aan de slag met het ontwerpen van achtergronden, cliparts en teksten. Laat je kalender of agenda automatisch vullen of kies zelf de beste plekken voor je foto’s. 

maak zelf een jaarkalender of verjaardagskalender met jouw favoriete foto’s
Wil je een fotokalender maken? Bij HEMA kun je kiezen uit een verjaardagskalender of een jaarkalender. Een verjaardagskalender is een fotokalender zonder jaartallen. Deze kun je dus jaar in jaar uit opnieuw gebruiken. Ook leuk om cadeau te geven! Een jaarkalender bevat de specifieke dagen van de maand, inclusief datum. Ideaal om de planning voor het hele gezin op bij te houden. Hang hem op op een centrale plek in huis en iedereen weet wat er speelt! Deze kalender gebruik je een jaar. Daarna kun je weer een nieuwe samenstellen met je lievelingsfoto’s van het afgelopen jaar. Zo begin je het jaar letterlijk met een schone lei.

zelf een fotoagenda maken voor het nieuwe jaar
Heb je een nieuwe agenda nodig voor het nieuwe schooljaar? Bij HEMA stel je gemakkelijk je eigen schoolagenda samen met je favoriete foto’s. Verzamel de leukste kiekjes op je telefoon of computer en maak een persoonlijke schoolagenda vol geweldige herinneringen. Voor een foto jaaragenda kun je ook terecht bij HEMA. Kies een thema naar je smaak en verdeel je favoriete afbeeldingen over de agenda. Zo geniet je het hele jaar na van de leukste momenten. Is er binnenkort een geliefde jarig die je wilt verrassen met een uniek cadeautje? Maak een fotoagenda gevuld met jullie mooiste momenten samen. Zet er alvast een paar leuke activiteiten in om samen te ondernemen. Dat is nog eens leuk om te krijgen!

fotokalender of fotoagenda bestellen? dat doe je eenvoudig online bij HEMA
Heb je een leuke fotokalender of fotoagenda gemaakt? En ben je helemaal tevreden met het resultaat? Bestel jouw creatie dan eenvoudig online. Na een paar dagen haal je jouw unieke kalender of agenda op in de HEMA-winkel bij jou in de buurt. Je kunt hem ook laten thuisbezorgen als je dat makkelijker vindt. Heb je haast met bestellen? Maak dan gebruik van de foto snelservice van HEMA. Daarmee haal je je bestelling dezelfde dag nog op in de winkel. Ideaal als je last minute een fotocadeau zoekt met een snelle levertijd. Of als je eerste schooldag morgen al van start gaat! Bekijk ook eens de rest van ons aanbod aan fotoproducten, zoals onze posters in lijst, foto’s in lijst en fotoboeken. Echt HEMA.