HEMA-easy-vegan
HEMA-easy-vegan
HEMA-easy-vegan
HEMA-easy-vegan
HEMA-easy-vegan

easy vegan kookboek

Verras jouw favoriete keukenheld met dit kleurrijke en diverse kookboek met recepten. Jij maakt het boek extra persoonlijk door een naam en/of foto aan de kaft toe te voegen. Het allerleukste cadeau voor een verjaardag, een feestje of gewoon zomaar. meer informatie

30 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Tip: is het een cadeautje? Kies een ander bezorgadres.

over dit artikel

Verras jouw favoriete keukenheld met dit kleurrijke en diverse kookboek met recepten. Jij maakt het boek extra persoonlijk door een naam en/of foto aan de kaft toe te voegen. Het allerleukste cadeau voor een verjaardag, een feestje of gewoon zomaar.

  • afmetingen: 19 x 24,5 cm
  • omslag: hardcover
  • aantal pagina's: 180
  • personalisatie: met naam en foto


Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

bezorging

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 werkdagen

meer informatie

Het Easy Vegan-kookboek is de aftrap van een nieuw kookavontuur. Wil je veganisme uitproberen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dit kookboek vertelt precies met welke plantaardige ingrediënten je aan de slag kan. Van sapjes tot lunches en spreads en toetjes - er is voor ieder wat wils. Jij hoeft alleen een naam en/of foto toe te voegen in de editor, wij doen de rest. Je kunt ook nog een persoonlijke boodschap achterlaten op het voorblad. 'Easy Vegan' heeft een luxe hardcover kaft en prachtige foto's. Maak nu jouw boek met naam!