1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
bucket op reis

het Bucketlist boek voor op reis

Het ultieme zomercadeau? Dit leuke Bucketlist boek voor op reis! De allerbeste checklist voor iedereen die van reizen, vakantie en de zomer houdt. Je maakt het boek extra persoonlijk met een eigen naam en foto. Leuk als cadeau voor avonturiers en roadtrippers, maar ook voor jezelf. Zo kun je teruglezen wat je allemaal hebt beleefd op reis! Maak je vakantie onvergetelijk met een persoonlijk Bucketlist boek voor op reis. meer informatie

28 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Het ultieme zomercadeau? Dit leuke Bucketlist boek voor op reis! De allerbeste checklist voor iedereen die van reizen, vakantie en de zomer houdt. Je maakt het boek extra persoonlijk met een eigen naam en foto. Leuk als cadeau voor avonturiers en roadtrippers, maar ook voor jezelf. Zo kun je teruglezen wat je allemaal hebt beleefd op reis! Maak je vakantie onvergetelijk met een persoonlijk Bucketlist boek voor op reis.

  • het Bucketlist boek voor op reis
  • auteur: Elise de Rijck
  • geschikt voor 1 of 2 personen
  • te personaliseren met eigen naam/namen en foto op de kaft
  • te personaliseren met eigen tekst in het boek
  • hardcover
  • 124 pagina’s
  • formaat: 19 x 17 cm

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken in het boek.

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Het Bucketlist boek voor op reis bevat 250 avontuurlijke, grappige en speciale opdrachten die je samen of alleen kunt uitvoeren. Of je nou naar Spanje op vakantie gaat, gewoon in eigen land blijft of verre oorden opzoekt, dit boek zal jouw vakantie nog leuker maken! Dankzij dit boek zal je heel wat leuke momenten beleven die je je een leven lang zult herinneren.

Je kunt er zelf voor kiezen of je het boek voor 1 of 2 personen wilt ontwerpen. De foto en de naam/namen worden op de kaft verwerkt. Op het voorblad is ruimte voor een persoonlijke boodschap van jou aan de ontvanger(s). Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en wordt haarscherp gedrukt. Ben jij klaar voor een zomer waar je nog jaren aan terugdenkt?