receptenboek
moederdag-receptenboek-a4-hardcover-2-1040
PDP-1040-2019-wk44-recept-02.jpg
receptenboek
PDP-1040-2019-wk44-recept-04.jpg
PDP-1040-2019-wk44-recept-05.jpg
PDP-1040-2019-wk44-recept-06.jpg
receptenboek
label

receptenboek gepersonaliseerd

Schrijf je allerlekkerste recepten op in een origineel receptenboek. De kaft van dit A4 receptenboek kun je helemaal zelf ontwerpen met een eigen foto, tekening of tekst. Een perfect cadeau voor een bak- of kookliefhebber. meer informatie

22 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Schrijf je allerlekkerste recepten op in een origineel receptenboek. De kaft van dit A4 receptenboek kun je helemaal zelf ontwerpen met een eigen foto, tekening of tekst. Een perfect cadeau voor een bak- of kookliefhebber.

  • formaat: A4 (21 x 29.7 cm)
  • aantal bladzijdes: 160
  • omslag: hardcover
  • per 2 pagina's de ruimte om een recept op te schrijven
  • volledig rondom te personaliseren met eigen foto, tekening of tekst

Om technische redenen is het niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Zoek je een cadeau voor een echte bak- of kookliefhebber? Dan is dit gepersonaliseerde receptenboek de perfecte keuze! Maak het receptenboek extra bijzonder door de kaft van het receptenboek helemaal zelf te ontwerpen met een eigen foto, tekening of tekst. Jouw ontwerp wordt haarscherp en full color op de hardcover kaft gedrukt.

receptenboek maken bij HEMA

Er zijn van die dagen waarop je echt geen inspiratie hebt om te koken. Terwijl je wel regelmatig de heerlijkste gerechten op tafel zet. Om jouw lekkerste recepten voor altijd te onthouden, kun je een eigen receptenboek maken bij HEMA. Het is een leeg receptenboek dat je zelf kunt invullen. Heel handig, zo blijven jouw familierecepten voor altijd bewaard en kun je inspiratie opdoen op dagen dat je even niet weet waar je zin in hebt! De harde kaft van het kookboek kun je helemaal zelf ontwerpen met een eigen foto, tekening en/of tekst. Bestel er één voor jezelf of geef een gepersonaliseerd receptenboek aan een echte kookliefhebber. Dat is nog eens een origineel cadeautje dat letterlijk en figuurlijk in de smaak zal vallen!

wie geef jij een eigen receptenboek cadeau?

Zoek je een persoonlijk cadeau voor een dierbare die dol is op koken? Koop een leeg receptenboek bij HEMA met een gepersonaliseerde kaft. Als je dierbare weer eens een gerecht of baksel op tafel zet om de vingers bij af te likken, gaat het recept gelukkig nooit verloren! Dat is fijn voor jouw dierbare, maar stiekem ook voor jou. Het is ook leuk om een receptenboek te maken voor iemand die het huis uit gaat en minder ervaring heeft met koken. Zet een lieve boodschap op de voorkant en schrijf er alvast een paar heerlijke recepten in. Zo geef je de persoon een vliegende start in de keuken! Je kunt bij HEMA ook terecht voor andere persoonlijke cadeaus, zoals gepersonaliseerde cadeaupakketten en gegraveerde glazen.

bestel jouw eigen recepten invulboek eenvoudig online bij HEMA

Kun je niet wachten om jouw eigen receptenboek te maken? Het werkt heel eenvoudig. Klik op de editor en kies een ontwerp naar jouw keuze. Voeg een foto en/of tekst in en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan wordt het tijd om jouw gepersonaliseerde receptenboek te bestellen! Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw kookboek klaar is. De volgende dag kun je hem ophalen in de HEMA-winkel. Je kunt hem ook laten thuisbezorgen, soms is dat wel zo makkelijk. Naast receptenboeken kun je ook andere gepersonaliseerde (invul)boeken bestellen bij HEMA, zoals een bucketlist boek en een battle boek voor koppels. Echt HEMA.