1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
bucket moeders

het Bucketlist boek voor moeders

Wil jij jouw liefste moeder verrassen met een uniek cadeau? Of wil je wat meer inspiratie als het gaat om dingen die je samen kunt ondernemen? Met dit persoonlijke Bucketlist boek voor moeders kun je helemaal los. Het boek staat vol opdrachten voor jullie samen. Je maakt het cadeau extra persoonlijk door jullie namen en grappige foto’s toe te voegen. Ga aan de slag met dit leuke persoonlijke Bucketlist boek voor moeder en kind. meer informatie

28 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Wil jij jouw liefste moeder verrassen met een uniek cadeau? Of wil je wat meer inspiratie als het gaat om dingen die je samen kunt ondernemen? Met dit persoonlijke Bucketlist boek voor moeders kun je helemaal los. Het boek staat vol opdrachten voor jullie samen. Je maakt het cadeau extra persoonlijk door jullie namen en grappige foto’s toe te voegen. Ga aan de slag met dit leuke persoonlijke Bucketlist boek voor moeder en kind.

  • het Bucketlist boek voor moeders
  • auteur: Elise de Rijck
  • geschikt voor 1 moeder en 1 kind (zoon/dochter)
  • te personaliseren met eigen namen en foto op de kaft
  • te personaliseren met eigen tekst in het boek en grappige feitjes over jullie als ouder en kind duo
  • hardcover
  • 124 pagina’s
  • formaat: 19 x 17 cm

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken in het boek.

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Het Bucketlist boek voor moeders bevat 250 avontuurlijke, grappige en speciale opdrachten die jullie als moeder en kind gedaan moeten hebben. Of jij nu moeder bent van een zoon of dochter, dit boek zal jullie leven veranderen. Dankzij dit boek zullen jullie samen leuke momenten beleven die zowel jij als je kinderen een heel leven lang zullen herinneren. 

De opdrachten worden aangevuld met leuke feitjes en foto’s van jullie samen. Ook worden beide namen verwerkt op de kaft en in het binnenwerk. Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en wordt haarscherp gedrukt. Perfect voor kersverse moeders, als cadeau voor Moederdag of gewoon zomaar. Dit boek maakt jullie band nog sterker.