Stickers_1040x1040
stickers_1040_2

stickers

Met deze fotostickers gebruik je jouw foto’s op een originele manier, bijvoorbeeld voor op een agenda, boek of schrift. De stickers zijn eenvoudig weer te verwijderen. meer informatie

formaat:
aantal:

4 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Met deze fotostickers gebruik je jouw foto’s op een originele manier, bijvoorbeeld voor op een agenda, boek of schrift. De stickers zijn eenvoudig weer te verwijderen.

  • per set van 9 of 12 stuks
  • in de formaten 5 x 5 cm en 7 x 7 cm
  • gedrukt in glans
  • eenvoudig weer te verwijderen
  • levertijd: ongeveer 2 werkdagen
Na 2 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 werkdagen

thuisbezorgen
2.25 
verzonden na 2 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

De mogelijkheden om jouw foto’s af te drukken en te gebruiken zijn tegenwoordig erg uitgebreid. Zo is het ook mogelijk om van jouw mooiste foto’s stickers te maken met het formaat van 5x5 cm of 7x7 cm. Je bestelt de foto’s in sets van 9 of 12 foto’s. Er zijn verschillende toepassingen om de fotostickers te gebruiken. Voor de jongeren bijvoorbeeld om te gebruiken bij schoolartikelen als een agenda of schrift. Maar denk voor de aller jongste eens aan het vriendenboekje. Zo deel je jouw eigen foto’s eens op een andere manier.