387018-Jaarkalender-[1]
387018-Jaarkalender-[2]
Jaarkalender Staand 05
Jaarkalender Staand 06
Jaarkalender Staand 07
Jaarkalender Staand 08
label

jaarkalender 2024

Houd al je belangrijke afspraken, verjaardagen en andere leuke uitjes handig bij in een mooie, grote jaarkalender. Het speciale aan deze jaarkalender is dat je hem helemaal persoonlijk en uniek kunt maken met je eigen foto's. Je kunt kiezen uit verschillende designs en per pagina meerdere foto's plaatsen. meer informatie

19 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Houd al je belangrijke afspraken, verjaardagen en andere leuke uitjes handig bij in een mooie, grote jaarkalender. Het speciale aan deze jaarkalender is dat je hem helemaal persoonlijk en uniek kunt maken met je eigen foto's. Je kunt kiezen uit verschillende designs en per pagina meerdere foto's plaatsen.

  • jaar: 2024
  • gedrukt op kwaliteitspapier
  • formaat: A4 
  • oriëntatie: staand (21,4 x 29,7 cm)
  • keuze uit verschillende designs
  • te personaliseren met foto's, tekeningen, cliparts en teksten
  • inclusief ringband met ophanghaakje
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

jaarkalender met foto’s maken bij HEMA

Zoek jij een fijne jaarkalender? Je kunt natuurlijk weer kiezen voor een standaard kalender, maar het is nóg leuker om zelf een jaarkalender te maken. Bij HEMA kun je jouw eigen jaarkalender samenstellen met jouw favoriete foto’s. Zet al jouw afspraken, feestjes en to-do’s in de kalender en ga fluitend door het leven. Hang jouw jaarkalender op in de keuken, zodat het hele gezin op de hoogte is van de weekplanning. Bovendien genieten jullie zo allemaal van de leukste foto’s van het gezin. Als je online een jaarkalender wilt maken bij HEMA, kun je kiezen uit verschillende thema’s. Erg leuk om zelf op te hangen, maar ook leuk om cadeau te geven!

jouw eigen jaarkalender maken met foto’s, teksten, cliparts en meer!

Ben je er klaar voor om zelf aan de slag te gaan met het maken van een kalender met foto’s voor het jaar 2024? Kies het gewenste formaat en een leuk thema. Klik daarna op de editor. Per maand kun je één of meerdere foto's toevoegen en kiezen uit verschillende designs en kleuren. Maak de jaarkalender helemaal af door er cliparts en teksten in te zetten. De kalender wordt gedrukt op kwaliteitspapier en wordt geleverd inclusief ophanghaakje. Zo is ‘ie makkelijk op te hangen en om te zetten naar de nieuwe maand. Verzamel je leukste foto’s en ga lekker creatief aan de slag. Voor je het weet heb je jouw persoonlijke jaarkalender samengesteld. Naast het maken van een jaarkalender kun je bij HEMA nog veel meer kantoorartikelen laten personaliseren, zoals een notitieboek met foto, een schrift met foto, een Parker balpen met naam of een muismat met foto of naam.

bestel jouw persoonlijke jaarkalender online bij HEMA

Heb je een jaarkalender gemaakt bij HEMA en ben je helemaal tevreden over het resultaat? Dan is het tijd om jouw kalender te bestellen. Nadat je je bestelling hebt afgerond, gaan we voor je aan de slag met het maken van jouw jaarkalender met foto’s. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat de kalender klaar is. De volgende dag kun je ‘m ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Heb je weinig tijd of kies je liever voor comfort? Laat de jaarkalender dan handig bij je thuis bezorgen. We hopen dat je er veel plezier van hebt. Op naar mooie plannen dit jaar! Echt HEMA.