HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels
HEMA-battle-boek-voor-koppels

battle boek voor koppels

Speciaal voor koppels die hun relatie een waanzinnige boost willen geven. Onderneem grappige, leuke en vooral leerzame activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Te personaliseren met je eigen foto, naam of boodschap in het boek. meer informatie

papierkeuze:

vanaf 17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Speciaal voor koppels die hun relatie een waanzinnige boost willen geven. Onderneem grappige, leuke en vooral leerzame activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Te personaliseren met je eigen foto, naam of boodschap in het boek.

  • aantal pagina's: 128
  • formaat: 19 x 24,5 cm
  • leeftijd: 18+
  • personalisatie: met foto en namen op de omslag en op een aantal pagina's in het binnenwerk

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

meer informatie

Het Battle boek voor koppels bevat 99 grappige en speciale challenges die je als koppel gedaan moet hebben. De regels zijn simpel: zet al je talenten in om de ander te verslaan! De namen van het koppel worden verwerkt op het omslag en deels in het binnenwerk, echt persoonlijk dus. Het boek heeft een stevige omslag en is voorzien van haarscherpe bedrukking. Dit boek zal de relatie verrijken. Maak dus snel dit unieke exemplaar!

het battle boek voor koppels kopen bij HEMA

Of je nu al jarenlang samen bent met je partner of net een nieuwe liefde hebt: in een relatie moet je investeren! Wil je eens iets anders doen dan samen een serie kijken of een avond uit eten? Met het battle boek voor koppels heb je de komende tijd genoeg te doen! In dit boek staan 99 uitdagingen waarmee jullie op een leuke manier de strijd met elkaar aangaan en elkaar nóg beter leren kennen. Een echte win-win-situatie dus! De ene keer ga je samen een grappige uitdaging aan. De andere keer gaan jullie de diepte in om jullie relatie nog sterker te maken. In elke uitdaging van het battle boek voor koppels staat jullie liefde centraal. Veel plezier en zet hem op!

geef het battle boek voor koppels cadeau aan een stel

Het battle boek voor koppels is leuk om voor jezelf en je partner te kopen. Het geeft je relatie een boost en je leert elkaar op een andere manier kennen. Leuk om je partner mee te verrassen op jullie ‘anniversary’ of op Valentijnsdag! Maar het battle boek voor koppels is ook een geweldig cadeau voor een ander stel. Geef het boek cadeau aan een pasgetrouwd koppel. Zo blijven ze extra lang genieten van de wittebroodsweken! Of geef het boek cadeau op een housewarming van een stel dat net is gaan samenwonen. Het battle boek voor koppels is te personaliseren met namen, een foto en een boodschap in het boek. Dit geeft een persoonlijk tintje aan het cadeau. Extra leuk om te geven en om te krijgen.

bestel het battle boek voor koppels eenvoudig online bij HEMA

Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Binnen een paar klikken heb je jouw battle boek voor koppels al gepersonaliseerd en besteld. Kies voor een softcover of hardcover en open daarna de editor. Vul de namen in, voeg een foto toe en schrijf een persoonlijke boodschap. Helemaal tevreden met het resultaat? Dan kun je jouw bestelling afronden! Wij gaan direct voor je aan de slag. Na een paar dagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw gepersonaliseerde battle boek voor koppels klaar is. De volgende dag kun je hem ophalen in de HEMA-winkel bij jou in de buurt. Je kunt het boek ook laten thuisbezorgen, dat is wel zo makkelijk. Je kunt nog veel meer producten personaliseren bij HEMA. Van het graveren van champagneglazen en het maken van een receptenboek tot het laten drukken van een foto op canvas en het personaliseren van een bucketlist boek. Echt HEMA.