hoe werkt de software

Dat kan, je kunt je complete opmaak en tekstopmaak opslaan bij 'mijn indelingen' en deze op willekeurig welke pagina in je fotoboek toepassen.

klik hier hoe het werkt >

Je kunt je fotoboek zowel op je computer als online opslaan. Wanneer je online opslaat kun je het fotoboek op iedere computer, telefoon of tablet openen.

klik hier hoe het werkt >

Dat kan heel makelijk zelfs door gebruik te maken van de verschillende indelingen die je automatisch kunt toepassen.

klik hier hoe het werkt >

Je kunt foto's selecteren uit je eigen computer of uit een online 'cloud' zoals Facebook en Instagram

klik hier hoe het werkt >