terug naar overzicht

geboortekaartjes

ontwerpen

Je kunt kiezen uit meer dan 250 designs. Alle designs kun je vinden in dit overzicht.
Je kunt een eigen ontwerp uploaden als het is opgemaakt in jpg. of png. of rgb. met een grootte tussen de 3 en 10 MB.
Klik op de foto en kies in het rechtermenu voor 'volgorde'. Door middel van de pijltjes omhoog of omlaag kun je de foto achter het kader plaatsen.
Je kunt het beste een foto tussen de 3 en de 10 MB gebruiken.
Je kunt een onderdeel verwijderen door deze te selecteren en vervolgens in het rechter menu op 'verwijderen' te klikken.
Er is geen hulplijn ingesteld. Het uitlijnen van je ontwerp kan je dus op het oog doen of door zelf de afstanden te meten.
Ja, dat kan. Klik op het onderdeel waarvan je de transparantie wilt aanpassen en kies in het rechtermenu voor transparantie. Met de schuifregelaar kun je de transparantie aanpassen.
Ja, dat kan. Je kunt de leestekens invoegen met het toetsenbord.
Er zijn lettertypes waarbij een accent op een letter (bijvoorbeeld ë en à) niet mogelijk is. Maak in dat geval gebruik van een ander lettertype.

opslaan

Ja, dat kan. Je slaat jouw ontwerp online op in je account. Op een ander apparaat kun je inloggen in jouw account en daar kun je het opgeslagen ontwerp vinden.
Jouw ontwerpen worden onbeperkt bewaard in jouw account.
Je kunt een onbeperkt aantal ontwerpen opslaan.
In het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Je kunt hierover ook altijd contact opnemen met de klantenservice.

materiaal en uitvoering

Je kunt kiezen voor een enkele of dubbele kaart, in de formaten 13x13 cm of 15x15 cm.
Ja, je kunt kiezen uit 5 verschillende papiersoorten: neutraal, linnenstructuur, parelmoer, satijn en glanzend. Je kunt ook een stalenset bestellen met deze 5 papiersoorten.
Ja, je kunt 6 verschillende kleuren enveloppen bestellen: wit, lentegroen, dolfijngrijs, donkerroze en babyblauw. Tip: bestel de enveloppen al eerder om ze alvast te schrijven.
Mocht je de geboortekaartjes die je hebt besteld niet mooi vinden, kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice.

bestellen

Ja, dat kan. Je kunt een proefkaartje bestellen van het design dat je hebt gemaakt, om zo de kaart te bekijken en te controleren. Het proefkaartje kun je laten drukken op een papiersoort naar keuze. Je kunt bij het proefkaartje ook een stalenset bestellen, om de verschillende papiersoorten te bekijken.
De geboortekaartjes kun je bestellen per setje van 10 stuks.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. De status van je bestelling kun je ieder moment bekijken in je HEMA account. Je ontvangt een e-mail wanneer de bestelling is verzonden.
Na het bevestigen van je bestelling wordt er automatisch binnen een paar minuten een bevestigingsmail verstuurd. Deze mail kan in de map met ongewenste e-mails terecht komen. Staat de mail daar ook niet? Kijk dan of je jouw bestelling wel terug kunt zien in je HEMA account. Mocht je bestelling daar ook niet tussen staan, neem dan contact op met onze klantenservice.
Na het bevestigen van je bestelling is het niet meer mogelijk om de bestelling aan te passen of te annuleren.
Wanneer het niet lukt om een bestelling te betalen, komt dit vaak door een tijdelijke storing of overbelasting op de betaalsite van de bank. Als het na meerdere pogingen niet lukt om te bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice.
In het winkelmandje kun je een kortingscode invoeren in het veld 'vul je actiecode in'.
Als een kortingscode niet werkt, kan het zijn dat deze niet goed is ingevoerd, niet meer geldig is of is verlopen. Zou de kortingscode gewoon moeten werken? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Ja, dat kan. De enveloppen kun je per setje van 10 stuks los van de geboortekaartjes bestellen. Op die manier kun je de enveloppen al eerder bestellen en schrijven dan dat je de geboortekaartjes nodig hebt.

verzending en bezorging

Nee, de geboortekaartjes kunnen alleen binnen Nederland worden bezorgd.
Na het plaatsen van je bestelling wordt alles direct gedrukt of verzameld en naar je opgestuurd. Bestel je op werkdagen vóór 11.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Je hebt je bestelling dan de volgende werkdag in huis. Betel je na vrijdag 11.00 uur, dan wordt je bestelling op maandag gemaakt en verzonden en ontvang je jouw bestelling op dinsdag. Bij een pakketverzending ontvang je een track & trace code zodat je het pakket kunt volgen.
Setjes geboortekaartjes worden altijd, ongeacht het aantal kaartjes, via een pakketservice verstuurd. Enveloppen tot 60 stuks, een proefkaartje en de stalenset worden verstuurd als een traceerbare brievenbuspakketje. Enveloppen vanaf 60 stuks worden verstuurd via een pakketservice. In alle gevallen ontvang je een e-mail met een track&trace code.

privacy

terug naar overzicht