vaderdag-whiskey-glazen-set-van-2_5
vaderdag-whiskey-glazen-set-van-2_7
vaderdag-whiskey-glazen-set-van-2_4
vaderdag-whiskey-glazen-set-van-2_6
vaderdag-whiskey-glazen-set-van-2_2
label

set whiskeyglazen gegraveerd

Geef een set persoonlijke whiskeyglazen cadeau aan een echte liefhebber. Deze whiskeyglazen zijn stijlvol en perfect voor de mooiste whiskeys. Maak de glazen helemaal af door er een design en een naam op te laten graveren. Op beide glazen komt hetzelfde ontwerp te staan. meer informatie

28 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Geef een set persoonlijke whiskeyglazen cadeau aan een echte liefhebber. Deze whiskeyglazen zijn stijlvol en perfect voor de mooiste whiskeys. Maak de glazen helemaal af door er een design en een naam op te laten graveren. Op beide glazen komt hetzelfde ontwerp te staan.

  • set van twee whiskeyglazen
  • doorsnede: 7 cm
  • hoogte: 8.5 cm
  • inhoud: 20 cl
  • te personaliseren met design en naam in hoogwaardige lasergravure
  • de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld
  • kan in de vaatwasser
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

set whiskeyglazen met naam laten graveren

Het kopen van een origineel cadeau kan soms een flinke kluif zijn. De jarige job lijkt alles al te hebben of lijkt ieder jaar wel dezelfde presentjes te ontvangen. Dit jaar breng jij daar verandering in! Verras een whiskyliefhebber met een set gegraveerde whiskeyglazen. Je hebt de keuze uit verschillende designs. Laat het glas voor whiskey graveren met een naam. Of voeg een korte boodschap of leus toe. Eén ding is zeker: jouw originele cadeau is in the pocket! Je ontvangt een set van twee glazen. Op beide glazen komt hetzelfde ontwerp te staan. Wil je extra groots uitpakken? Koop er dan een fles whiskey bij, pak het cadeau mooi in en voeg een kaartje toe. Dat is pas een verrassing, proost!

wie maak jij blij met een whiskeyglas met naam?

Is jouw tante, buurman, vriend of collega dol op whiskey? En is dit bij iedereen bekend? Dan is de kans groot dat hij of zij ieder jaar met feestdagen en verjaardagen een fles whiskey cadeau krijgt. Heel erg lekker natuurlijk, maar ook wat voorspelbaar. Om écht origineel uit de hoek te komen, kun je een set whiskeyglazen laten graveren bij HEMA. Graveer het glas met de naam van de ontvanger, of voeg een korte boodschap toe! Leuk voor vaderdag of moederdag bijvoorbeeld. Voor een bruiloft. Of voor het jubileumfeest van een collega! Welke whiskeyliefhebber verras jij met dit persoonlijke cadeau? Je kunt de whiskeyglazen natuurlijk voor jezelf laten graveren. Voor het vieren van een mooie mijlpaal bijvoorbeeld. Of gewoon voor de leuk. Hou je niet van whiskey? Je kunt bij HEMA ook bierglazen, wittewijnglazen, rodewijnglazen en gin tonic glazen laten graveren.

laat een whiskeyglas graveren bij HEMA

Kun je niet wachten om jouw set whiskeyglazen te laten graveren bij HEMA? Bestel ze dan vandaag nog. Het werkt heel eenvoudig. Kies een ontwerp in de editor en voeg de naam en/of een persoonlijke tekst toe. Bekijk daarna het resultaat. Ben je tevreden? Dan kun je jouw bestelling afronden. Wij gaan voor de aan de slag met het graveren van je whiskeyglazen. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat we je bestelling hebben afgerond. De volgende werkdag kun je jouw whiskeyglazen met naam ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Je kunt de glazen ook laten thuisbezorgen! Soms is dat wel zo makkelijk. Echt HEMA.