gin tonic glas
gin tonic glas
gin tonic glas
gin tonic glas
gin tonic glas
label

gin tonic glas gegraveerd

Ben je een liefhebber van gin tonic? Laat een prachtig luxe glas graveren met eigen naam of tekst. Het glas is vaatwasbestendig en perfect als cadeau voor een feestje. meer informatie

13 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Ben je een liefhebber van gin tonic? Laat een prachtig luxe glas graveren met eigen naam of tekst. Het glas is vaatwasbestendig en perfect als cadeau voor een feestje.

  • doorsnede: 9.5 cm 
  • hoogte: 19.2 cm 
  • inhoud: 60 cl 
  • te personaliseren met design en naam in hoogwaardige lasergravure
  • de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld
  • kan in de vaatwasser
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

gin tonic glas graveren bij HEMA

Een goede gin tonic smaakt nóg beter wanneer je hem drinkt uit een mooi glas. Bij HEMA kun je een eigen gin tonic glas laten graveren. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Kies een mooi ontwerp en lettertype uit en geef aan welke naam op het gin tonic glas gegraveerd mag worden. Je kunt ook kiezen voor een korte tekst, zoals een lieve boodschap of de naam van een club, vriendengroep of bedrijf. Binnen een paar werkdagen heb jij jouw unieke gin tonic glas al in handen. Het glas kan gewoon in de vaatwasser, dat is wel zo makkelijk. Proost!

geef een uniek gin tonic glas met naam cadeau

Het uitzoeken van een origineel cadeau kan knap lastig zijn. Is de jarige job dol op gin tonic, en wil je dit jaar eens groots uitpakken? Maak zelf een gin tonic pakket met daarin: zijn of haar favoriete fles gin, een paar flesjes bijzondere tonic en een aantal lekkere ingrediënten voor in het drankje. Laat als kers op de taart een gin tonic glas graveren met de naam van de ontvanger. Dat is nog eens een verrassing! De jarige job gaat vast veel plezier hebben van jouw cadeaupakket. Je kunt bij HEMA ook andere glazen laten graveren, zoals bierglazen, wittewijnglazen, rodewijnglazen en cognacglazen.

gin tonic glas graveren bij HEMA? het werkt heel eenvoudig

Wil jij een luxe gin tonic glas laten graveren bij HEMA? Dat is binnen een paar klikken geregeld. Open de editor en kies een ontwerp en een lettertype. Voeg de naam (of korte tekst) toe en bekijk het resultaat. Als je helemaal tevreden bent, rond je de bestelling af. Wij gaan daarna direct voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je een e-mail dat jouw gegraveerde gin tonic glas klaar is. De volgende dag kun je ‘m ophalen in de HEMA-winkel bij jou in de buurt. Je kunt ook kiezen voor thuisbezorgen, dat is wel zo makkelijk. Zet de tonic maar vast koud! Echt HEMA.