shotglas-2stuks-1-1040
shotglas-2stuks-2-1040
shotglas-2stuks-3-1040
shotglas-2stuks-4-1040
shotglas-2stuks-5-1040
shotglas-2stuks-6-1040
label

set shotglazen gegraveerd

Geef een set persoonlijke shotglazen cadeau aan een echte liefhebber. Deze glazen zijn stijlvol en perfect voor feestelijke gelegenheden. Maak de glazen helemaal af met jouw eigen design of tekst. meer informatie

13 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Geef een set persoonlijke shotglazen cadeau aan een echte liefhebber. Deze glazen zijn stijlvol en perfect voor feestelijke gelegenheden. Maak de glazen helemaal af met jouw eigen design of tekst.

  • set van twee shotglazen
  • doorsnede: 4.5 cm
  • hoogte: 5 cm
  • inhoud: 5 cl
  • te personaliseren met design en naam in hoogwaardige lasergravure
  • de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld
  • kan in de vaatwasser

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

meer informatie

Je kiest een mooi design en plaatst jouw tekst erop. Het glas is vaatwasserbestendig. Op beide glazen komt hetzelfde ontwerp te staan.

shotglas laten graveren bij HEMA

Is het in jullie vriendengroep vaste prik om een shotje te drinken op een gezellige avond uit? Laat een aantal shotglazen graveren bij HEMA en verras jouw vrienden met een persoonlijk shotglas met naam! Zo weet je precies wie zijn glas al achterover heeft geslagen en wie nog niet. Leuk voor op een huisfeestje of om mee te nemen op een weekendje weg! De shotglazen komen in een set van twee en zijn elk apart te personaliseren met een naam en design naar keuze. Het shotglas wordt bedrukt in een hoogwaardige lasergravure in de kleur wit. Naast shotglazen kun je ook andere glazen laten graveren bij HEMA, zoals gin tonic glazen en bierglazen. Proost!

laat een uniek shotglas bedrukken voor een jarige job

Heb je een enorme liefhebber van tequila, sambuca, limoncello of een ander borreltje in je familie of vriendengroep? En is hij of zij binnenkort jarig? Grote kans dat veel mensen de jarige een fles drank cadeau geven. Haak daar origineel op in door een set persoonlijke shotglazen te laten graveren bij HEMA! Kies een leuk ontwerp uit en laat het shotglas bedrukken met een naam of een korte tekst. Met een beetje geluk worden de borrelglazen direct gebruikt om mee te proosten op het nieuwe levensjaar! De shotglaasjes kunnen trouwens gewoon in de vaatwasser. Dat is wel zo makkelijk. Is de jarige meer een wijndrinker? Laat dan een wittewijnglas graveren of een rodewijnglas graveren bij HEMA!

bestel jouw gegraveerde shotglas online bij HEMA

Ben je er helemaal klaar voor om jouw eigen shotglas te laten graveren bij HEMA? Het werkt heel eenvoudig. Open de editor en kies een ontwerp. Voeg de namen (of korte tekst) toe en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan wordt het tijd om jouw shotglazen te bestellen! Wij gaan direct voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je een e-mail van ons dat we klaar zijn met het bedrukken van jouw set shotglazen. De volgende werkdag kun je de borrelglazen ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Je kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Dat is soms wel zo makkelijk. Zet de borrel maar vast koud! Echt HEMA.