XL-fotobloks
fotoblok XL
fotobloks
label

fotoblok XL

gebruik actiecode WND3830
Met de fotobloks XL kun je een prachtige en speelse fotomuur maken. Door de handige ophangstrip met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Hierdoor kun je de samenstelling van de fotobloks ook gemakkelijk wijzigen. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

28 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

gebruik actiecode WND3830
Met de fotobloks XL kun je een prachtige en speelse fotomuur maken. Door de handige ophangstrip met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Hierdoor kun je de samenstelling van de fotobloks ook gemakkelijk wijzigen.

  • formaten: 20x30 cm, 30x30 cm of 30x40 cm
  • oriëntatie: staand, liggend of vierkant
  • materiaal: foam met houten omlijsting
  • opdruk: foto gedrukt op mat fotopapier

ophangen

  • ophangstrip met sterk klittenband
  • een deel klittenband is bevestigd achterop het fotoblok
  • het andere deel klittenband plak je op de muur
  • gemakkelijk op te plakken en te verwijderen van bijna elk oppervlak
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotobloks

hoe maak ik een fotomuur?

Wil je je woonkamer, slaapkamer of kantoor opleuken met een mooie fotomuur? Met de fotobloks gaat dat heel gemakkelijk. Zet bijvoorbeeld mooie, bijpassende foto's op verschillende fotobloks en hang deze samen op. Of kies voor leuke foto's van het gezin en maak zo een muur van portretten.

Zet je foto's op verschillende formaten fotobloks en maak zo een speelse indeling. De indeling van de fotobloks kun je altijd aanpassen, waardoor je muur weer een hele nieuwe look krijgt. En wil je een of meer fotobloks toevoegen? Dan is dat ook zo gedaan!

fotoblok ophangen

fotobloks ophangen

Aan de fotobloks is een handige ophangstrip bevestigd. Deze ophangstrip werkt met klittenband en is daarom erg gemakkelijk in gebruik. De ophangstrip kan op bijna elk oppervlak worden bevestigd, waardoor je de fotobloks altijd wel kunt ophangen. En wil je de fotobloks verwijderen of op een andere plek hangen? De ophangstrip is ook gemakkelijk te verwijderen van bijna elk oppervlak.