kaders-tips

Kerstkaders

In de bestelmodule vind je aan de rechterzijde in het eerste tabblad illustraties en kaders. Als je de kaders selecteert, zie je onder het label de verschillende kaders verschijnen. Bovenin kan je nog een categorie selecteren. Als je voor de kerstkaarten hebt gekozen, staat deze categorie standaard op 'Kerst hip'. Je kunt hier door er op te klikken een andere categorie kiezen.

Onder de kaders kan je via de pijltjes door de kaders heen bladeren. Als je een kader hebt gevonden, kan je door dubbel te klikken het kader selecteren. Zie je het kader niet direct op de kaart verschijnen, klik dan onder de kaart op 'wijzig volgorde'. Zorg dat het kader altijd als eerste in deze lijst staat.

Er zijn veel verschillende kaders. Enkele met tekst en een ander is weer pagina/kaart vullend met een uitsparing voor een foto.

Samengevat:

  • Met een van de traditionele of hippe kaders kan je de foto een kerstomlijsting geven naar eigen smaak en in overeenstemming met de kleuren van de foto.
  • Je kan ook een pagina vullend kader kiezen met een kleine uitsparing voor foto of tekst of andere illustraties
  • De kaders kunnen ook aan een bestaand ontwerp worden toegevoegd.

Zorg dat je kader weer een aanvulling is op jouw foto en setting. 

website

bestel je eigen kerstkaart

Wees op tijd en bestel je kerstkaarten op tijd.

Je bestelt al je eigen kerstkaarten vanaf 7 euro (set van 20 stuks, enkelvoudig, met enveloppen). Dit betekent dat je maar 35 cent per kaart betaalt. 

ga naar de kerstkaarten website om je kaarten te bestellen >

De beste kaarten voor de beste prijs!