bierviltjes met foto
bierviltjes met foto
label

bierviltjes met foto

De bierviltjes zijn verkrijgbaar per set van 12 stuks. Je kunt kiezen uit een rond of vierkant formaat. De bierviltjes zijn afneembaar en meerdere keren te gebruiken. meer informatie

bierviltje type:

10 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

artikel is tijdelijk niet leverbaar

  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

De bierviltjes zijn verkrijgbaar per set van 12 stuks. Je kunt kiezen uit een rond of vierkant formaat. De bierviltjes zijn afneembaar en meerdere keren te gebruiken.

  • materiaal: karton (structuur van het karton kan zichtbaar blijven in de foto)
  • bedrukt met eigen foto en tekst (één foto per set van 12 stuks)
  • per set van 12 stuk
  • verkrijgbaar in rond en vierkant formaat
  • vierkant formaat: 89 x 89 mm
  • rond formaat: 103 mm diameter 
  • afneembaar en meerdere keren te gebruiken

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Het is altijd leuk om je eigen bierviltjes te hebben. Bij HEMA kun je nu een set van 12 stuks zelf maken door foto en tekst er op te plaatsen. Leuk voor de speciale dagen als feest- en bijzondere verjaardagen.

TIP:
de viltjes zijn erg goed te combineren met de set van papieren placemats. Zo wordt de tafel echt een feest.

bierviltjes met foto laten maken bij HEMA

Organiseer je binnenkort een feestje? Om het feestvarken extra in het zonnetje te zetten, is het leuk om persoonlijke bierviltjes met foto en tekst te laten bedrukken bij HEMA. Ontwerp bijvoorbeeld een set bierviltjes met een foto van de jarige job. Bedruk een set bierviltjes met een leuke foto en de tekst ‘geslaagd’ om te vieren dat jouw vriend geslaagd is voor zijn examens. Of maak een ontwerp met het logo van jouw bedrijf om een mooi resultaat te vieren met het team! De bierviltjes zijn ook te combineren met een set papieren placemats met foto. Leuk voor een kinderverjaardag!

ontwerp jouw eigen bierviltjes voor een themafeest!

Pak jij dit jaar groots uit met het organiseren van een themafeest? Leuk! Vaak zit de stemming er meteen goed in, omdat iedereen zijn best heeft gedaan op een outfit. Natuurlijk wil je ook dat de locatie eruitziet door een ringetje te halen. Laat een aantal foto’s op bierviltjes bedrukken in het thema. Deze details maken er een avond van om nooit te vergeten. De bierviltjes met foto komen in een set van 12 stuks. Ze zijn gemaakt van karton en kunnen in ronde of vierkante uitvoeringen worden besteld. Ze zijn gewoon afneembaar: je kunt dus meerdere keren genieten van deze unieke bierviltjes met foto’s. Ben je op zoek naar viltjes die je iedere dag kunt gebruiken? Kies dan voor onderzetters met foto. Ook die ontwerp en bestel je eenvoudig bij HEMA.

bestel jouw bierviltjes met foto eenvoudig online bij HEMA

Ben je er klaar voor om jouw eigen bierviltjes met foto te bestellen bij HEMA? Het werkt heel eenvoudig. Kies eerst het juiste type bierviltje: rond of vierkant. Klik daarna op de editor. Voeg je de foto toe die je op de bierviltjes wilt laten drukken. Als je dat wilt, kun je hier ook tekst toevoegen en de achtergrond wijzigen. Ben je tevreden over het ontwerp? Dat kun je je bestelling afronden. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw bierviltjes met foto klaar zijn. De volgende dag kun je ze ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Heb je weinig tijd? Laat ze dan eenvoudig thuisbezorgen. Dat is wel zo makkelijk! Je kunt bij HEMA trouwens terecht voor nog veel meer gepersonaliseerde items, zoals een bordje met foto of een gegraveerde wijnkoeler. Waar kunnen we jou blij mee maken? Echt HEMA.