bierpul - met naam
bierpul - met naam - happy birthday
bierpul - met naam - happy birthday - Peter
bierpul - met naam - Frank
bierpul - met naam - Peters bier

bierpul - met naam

Voor de echte bierdrinker is deze bierpul een geweldig cadeau. Zeker met de eigen naam die er in gegraveerd wordt. De bierpul heeft een stoer karakter en een fraaie kristallen bodem. meer informatie

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Voor de echte bierdrinker is deze bierpul een geweldig cadeau. Zeker met de eigen naam die er in gegraveerd wordt. De bierpul heeft een stoer karakter en een fraaie kristallen bodem.

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

De bierpul heeft een inhoud van 50cl waar je met gemak ieder biertje in uitschenkt, van een tapje tot een speciaal biertje. Het bierglas ontwerp je in een paar simpele stappen. Kies eventueel een leuk design voor bij je naam of tekst om je gravure helemaal compleet te maken.