boek-met-naam-ik-ga-als-cowboy-hardcover_1-91
boek-met-naam-ik-ga-als-cowboy-hardcover_2-85
boek-met-naam-ik-ga-als-cowboy-hardcover_3-86
boek-met-naam-ik-ga-als-cowboy-hardcover_6-101
boek-met-naam-ik-ga-als-cowboy-hardcover_4-95

ik ga als cowboy

Eindeloos bladeren in een prachtig prentenboek, dat vindt toch ieder kind fantastisch. Hoe leuk zou het zijn als de kleine boekenwurm tijdens het lezen zijn of haar naam tegenkomt? In dit vrolijke 'Ik ga als cowboy' boekje kan dat! De naam en foto van het kindje worden op de stevige softcover kaft verwerkt, maar hij of zij speelt ook nog eens de hoofdrol in het verhaal. meer informatie

21 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • afmeting: 21 x 21 cm ,
  • omslag: hardcover,
  • aantal pagina’s: 32 ,
  • leeftijd: vanaf 2 jaar,
  • met foto en naam te personaliseren

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

In dit vrolijke boekje met prachtige illustraties speel jij de hoofdrol! Het is feest op school want de juf is jarig, iedereen mag verkleed. Maar hoe ga jij? Als stoere cowboy, indiaantje of ridder? Uiteindelijk is het toch het leukst om gewoon jezelf te zijn. Een grappig verhaal met kleurrijke tekeningen, maar ook nog een mooie boodschap. Zo wordt jullie (voor)leesmoment wel heel speciaal. Maak snel jouw persoonlijke versie van 'Ik ga als cowboy'!