3-theeglas-lovely-1040
1-theeglas-yourday-1040
2-theeglas-chill-1040
4-theeglas-bloemen-1040
5-theeglas-hartjes-1040
label

theeglas gegraveerd

Dit theeglas met eigen tekst of naam is een heel origineel cadeau dat zeker iedere dag gebruikt zal worden. Omdat de ingegraveerde naam ook in de vaatwasser perfect blijft, geniet je jarenlang van een heerlijk kopje thee uit een persoonlijke theeglas. meer informatie

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 tot 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Dit theeglas met eigen tekst of naam is een heel origineel cadeau dat zeker iedere dag gebruikt zal worden. Omdat de ingegraveerde naam ook in de vaatwasser perfect blijft, geniet je jarenlang van een heerlijk kopje thee uit een persoonlijke theeglas.

  • doorsnede: 8.5 cm
  • hoogte: 10 cm
  • inhoud: 32 cl
  • te personaliseren met design en naam in hoogwaardige lasergravure
  • de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld
  • kan in de vaatwasser
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 tot 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 tot 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
7-theeglas-info

theeglazen graveren met naam bij HEMA

Op zoek naar een origineel cadeau? Ga voor een gegraveerd theeglas. Voor die leuke collega met wie je elke werkdag een kop thee drinkt in de pauze. Voor je zus die net zo’n theeleut is als jij. Voor de juf of meester van je kind als aardigheidje. Of voor jezelf, gewoon omdat je dat verdiend hebt: theeglazen die je laat graveren zijn origineel en verrassend om cadeau te geven. De gravure geeft een persoonlijke touch aan je cadeau en dat maakt het nog leuker om te geven, én om te krijgen. Bij HEMA kun je overigens ook terecht voor een presentje voor koffie lovers. Laat bijvoorbeeld een mok bedrukken met je favoriete foto.

een theeglas laten graveren met een persoonlijke tekst

Theeglazen graveren doe je gemakkelijk en voordelig bij HEMA. Het theeglas dat je laat bedrukken heeft een fijn formaat voor een goede kop thee. En aan het oortje kun je het glas veilig vasthouden. Laat het theeglas graveren met een mooi design naar keuze en een persoonlijke tekst in een lettertype naar keuze. De gravure is wit en valt goed op. Bovendien blijft de hoogwaardig ingegraveerde tekst ook in de vaatwasser perfect, waardoor jij of de gelukkige jarenlang van dit cadeau kan genieten. Is degene die jij wil verrassen niet echt een theeleut? Je kunt ook andere glazen graveren bij HEMA. Er zijn vele verschillende modellen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een glas voor de bierdrinker, de champagneliefhebber of laat een rodewijnglas graveren voor de wijnkenner. Er is volop keuze en dat allemaal voor een HEMA-prijs.

een theeglas met naam online bestellen bij HEMA

Theeglazen graveren doe je gemakkelijk online bij HEMA. In slechts een paar stappen creëer je een eigen, uniek en persoonlijk theeglas met gravure. In de gebruiksvriendelijke editor kies je een van de vele ontwerpen, schrijf je je eigen tekst en plaats je deze waar jij wilt. Je kunt het gegraveerde glas ophalen bij een HEMA-winkel bij jou in de buurt of thuis laten bezorgen. Bovendien geldt op een theeglas met naam de altijd tevreden garantie, want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Dat betekent dat HEMA zorgt voor de hoogste kwaliteit. Is er toch iets mis gegaan? Dan komen we samen tot een oplossing. Bekijk de mogelijkheden en laat een uniek theeglas graveren voor jezelf of een ander. Dat is echt HEMA.