37201788-voetbal-met-naam-[1]
37201788-voetbal-met-naam-[2]
label

voetbal met naam

Ben je gek op voetballen? Of zoek je een cadeau voor een echte voetballiefhebber? Maak dan een persoonlijke voetbal met je eigen naam! Kies een van de leuke desings en laat je naam er op drukken. Zo wordt voetballen echt een feestje! meer informatie

25 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Ben je gek op voetballen? Of zoek je een cadeau voor een echte voetballiefhebber? Maak dan een persoonlijke voetbal met je eigen naam! Kies een van de leuke desings en laat je naam er op drukken. Zo wordt voetballen echt een feestje!

  • kleur: wit met zwarte vlakken
  • diameter: 20 cm
  • materiaal: 2.7 mm dik PVC
  • te personaliseren met naam of tekst
  • keuze uit verschillende designs
  • met glanzende toplaag
  • wordt opgepompt geleverd

advies: gebruik de bal op gras om de bedrukking zo lang mogelijk mooi te houden

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden.

afhalen in de winkel
niet mogelijk voor dit artikel
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

voetbal met naam laten bedrukken bij HEMA

Speelt jouw kind graag voetbal met de kinderen uit de buurt? Zoek je een cadeau voor een voetballiefhebber? Of is jouw club dit jaar kampioen geworden? Dat zijn allemaal leuke redenen om een voetbal met naam te laten bedrukken bij HEMA! Je kunt de voetbal laten bedrukken met jouw eigen naam, of met die van een geliefde. Maar je kunt natuurlijk ook de naam van een favoriete speler of voetbalclub op de bal laten zetten. Zo bestaat er nooit twijfel over welke bal van wie is. Wie verras jij binnenkort met een gepersonaliseerde voetbal?

geef een gepersonaliseerde voetbal cadeau

Voor de echte voetballers draait het leven maar om één ding: de bal! Zoek jij nog een origineel cadeau voor iemand die iedere vrije minuut doorbrengt op het voetbalveld? Voor iemand die zich al jarenlang inzet voor jouw club? Of voor iemand die binnenkort zijn of haar eerste stappen op het veld zet? Verras hem of haar met een voetbal met naam. Dat cadeau valt zeker in de smaak! Kies uit verschillende designs om de bal nog verder te personaliseren en bestel hem bij HEMA. Toch nog even verder kijken? Bekijk dan eens ons gehele assortiment aan kindercadeaus. Of onze andere gepersonaliseerde producten, zoals het bedrukken van een schort, het bedrukken van een mok of het laten maken van een gepersonaliseerd kinderboek. Er zit vast iets tussen waar je je geliefde blij mee maakt.

laat jouw voetbal met naam bedrukken bij HEMA

Kun je niet wachten om met de gepersonaliseerde voetbal het veld op te gaan? Bestel jouw voetbal met naam vandaag nog bij HEMA. Laat ons weten welke naam je op de bal wilt bedrukken en kies uit onze leuke designs om de voetbal verder te personaliseren. Na het afronden van je bestelling gaan wij direct voor je aan de slag. Na een paar dagen ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling is verzonden. Dat betekent dat we bijna aan de deur staan met jouw voetbal met naam. Dat je maar veel potjes voetbal mag winnen met jouw nieuwe voetbal! Echt HEMA.