37201787-speelkaarten-[1]
37201787-speelkaarten-[2]
37201787-speelkaarten-[3]
37201787-speelkaarten-[4]
37201787-speelkaarten-[5]
label

kaartspel met foto's

Een complete set kaarten waar je op de voorkant van elke kaart een eigen foto kan plaatsen. Hierdoor heb je een uniek en persoonlijk kaartspel. meer informatie

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 4 tot 5 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een complete set kaarten waar je op de voorkant van elke kaart een eigen foto kan plaatsen. Hierdoor heb je een uniek en persoonlijk kaartspel.

  • complete set kaarten
  • 54 verschillende foto’s op de voorkant van de kaarten
  • formaat kaarten: 8.8 x 6.2 cm 
  • plaats je foto over de gehele voorkant of met een witte rand
  • keuze uit zeven verschillende thema's voor de achterkant van de kaarten
  • wordt geleverd in een kunststof doosje
  • complete set kaarten voor o.a. poker, klaverjas of goocheltrucs
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 tot 5 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 4 tot 5 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

speelkaarten met foto bedrukken bij HEMA

Spelen jullie vaak kaartspelletjes met het hele gezin? En is de één nog fanatieker dan de ander? Verras je gezin dan eens met een kaartspel met jullie favoriete foto’s. Bij HEMA kun je speelkaarten met je eigen foto’s laten bedrukken. Je ontvangt een complete set met 54 kaarten. Jij kiest welke foto’s je op het kaartspel wilt zetten. Zorg dat iedereen uit het gezin op de kaarten staat - inclusief je huisdier natuurlijk! En misschien verdienen opa en oma ook een plekje op het kaartspel? Leuk voor als ze op bezoek komen en een potje meespelen. Voor de achterkant van het foto kaartspel kun je kiezen uit zeven verschillende ontwerpen. Ga jij voor een dierenthema, een bloemetjesthema of hou je het liever neutraal met zwarte of rode stippen? Het is helemaal aan jou. Je kunt bij HEMA ook terecht voor andere gepersonaliseerde cadeaus, zoals een memory met foto’s, een grote fotopuzzel, een voetbal met naam en een kinder fotopuzzel van karton

wie daag jij uit met jouw eigen foto speelkaarten?

Speel je altijd pesten of poker met jouw beste vrienden? Is jouw oma een geduchte tegenstander in een potje klaverjas? Of is hartenjagen zondagmiddag vaste prik bij jullie aan de keukentafel? Hoe leuk om je tegenstanders de volgende keer te verrassen met een persoonlijk kaartspel met jullie eigen foto’s. Ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerstmis! Bij HEMA kun je jouw speelkaarten met foto op de achterkant laten bedrukken met een speciaal kerst- of sinterklaasthema. Als dat geen origineel cadeautje is. De kaarten worden geleverd in een kunststof doosje. Wel zo handig, zo houd je ze netjes bij elkaar.

bestel jouw speelkaarten met foto bij HEMA

Ben je er helemaal klaar voor om jouw eigen foto kaartspel te maken? Het werkt heel eenvoudig. Open de editor en kies een thema. Voeg je foto’s toe, bewerk de kaarten en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan wordt het tijd om jouw unieke speelkaarten met foto’s te bestellen! Wij gaan direct voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je een e-mail van ons dat je kaartspel met eigen foto’s klaar is. De volgende werkdag kun je het kaartspel ophalen in de door jou gekozen HEMA-winkel. Je kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Dat is soms wel zo makkelijk. Zet hem op tijdens het volgende potje kaarten! Echt HEMA.