37201783-geheugenspe-[1]l
37201783-geheugenspel-[2]
37201783-geheugenspel-[3]
37201783-geheugenspel-[4]
label

geheugenspel met foto's

Een gezelschapsspel van 60 kaartjes, bestaande uit 30 x 2 foto’s. Het spel wordt geleverd in een handig opbergdoosje. meer informatie

16 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een gezelschapsspel van 60 kaartjes, bestaande uit 30 x 2 foto’s. Het spel wordt geleverd in een handig opbergdoosje.

  • afwerking kaartjes: gelamineerd
  • in totaal 60 kaartjes (30 x 2 foto’s) 
  • kaartjes in het formaat 5.75 x 5.75 cm
  • opbergdoosje in het formaat 12.5 x 15.5 cm

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
5.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

memory maken met je favoriete foto’s

Een geheugenspel van je eigen foto’s maak je natuurlijk bij HEMA. Het gezelschapsspel bestaat uit 60 kaartjes met daarop 30 favoriete foto’s die je zelf uitkiest. Zo maak je dus een unieke en persoonlijke memory voor jong en oud. Speel het bijvoorbeeld op een feestelijke avond, zoals tijdens de kerstdagen of met oud en nieuw. Wie vindt als eerste de meeste dubbele plaatjes met zichzelf erop? Of maak een memory fotocadeau voor een jarige job. Het spel komt namelijk in een handig opbergdoosje wat erg leuk is om te geven. Ook andere unieke fotocadeaus maak je bij HEMA.

geef memory met foto’s als cadeautje

Een memory met foto’s is leuk om te maken, om te geven én om te krijgen. Bij HEMA maak je in een paar simpele stappen je persoonlijke geheugenspel. Kies voor je eigen foto memory 30 favoriete foto’s uit die je wilt gebruiken. HEMA maakt daar jouw unieke memory van, bestaande uit 30 x 2 stevige, gelamineerde kaarten. Na een paar dagen ligt je zelfgemaakte memory klaar bij de HEMA-winkel van jouw keuze. Ook kun je ervoor kiezen om het spel gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Pak het in en je hebt een origineel cadeau voor een jarige, een lievelingsjuf of een collega. Heb je de smaak te pakken en wil je ook een ander fotocadeau maken? Daarvoor zit je goed bij HEMA. Met je eigen foto’s maak je bijvoorbeeld ook gemakkelijk een fotopuzzel. Een leuk idee voor de feestdagen, bijvoorbeeld in de zak van Sinterklaas.

je eigen foto memory online maken bij HEMA

Een unieke memory of fotocollage maken doe je gemakkelijk bij HEMA. In een paar simpele stappen staan jouw lievelingsfoto’s afgedrukt op een geheugenspel waar urenlang mee gespeeld kan worden door jong en oud. En dat voor een HEMA-prijsje. Bovendien geldt voor foto memory de altijd tevreden garantie, want als jij blij bent dan zijn wij dat ook. Dit betekent dat HEMA zorgt voor de hoogste kwaliteit van je fotocadeau. Is er toch iets mis gegaan, dan komen we samen tot een oplossing. Bekijk de mogelijkheden en laat je lievelingsfoto’s afdrukken tot een origineel memory fotocadeau. Dat is echt HEMA.