37201525 T-shirt kind 110 Wit

kinder t-shirt met foto

Een wit t-shirt van 100% katoen voor kinderen. Het t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten. meer informatie

maat:

11 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een wit t-shirt van 100% katoen voor kinderen. Het t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten.

  • materiaal shirt: 100% katoen
  • boord geribd met elastaan voor extra comfort
  • kleur: wit
  • verkrijgbaar in de maten 110 t/m 146
  • hoge drukkwaliteit

Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Voor de kinderen kan je hier een leuk t-shirt maken met eigen foto/ontwerp erop. Leuk voor die speciale gelegenheden. Het t-shirt is een topkwaliteit shirt waarbij de foto in de stof opgenomen is. Materiaal: 100% Katoen

kinder shirt met foto bedrukken bij HEMA

Altijd al een eigen kinder t-shirt willen ontwerpen? Bij HEMA kun je jouw eigen kledingontwerper worden! Laat een wit kinder shirt van 100% katoen bedrukken met jouw favoriete foto. Kies voor een foto van jouw idool, sportheld of favoriete cartoon. Of laat het kinder shirt bedrukken met een leuke vakantiefoto of een foto van jou en je BFF. Je mag het helemaal zelf bepalen. Maak het ontwerp af door te spelen met verschillende designs en het toevoegen van een tekst. Laat je een t-shirt voor een kind bij HEMA bedrukken, dan kun je rekenen op een hoge drukkwaliteit. De foto wordt in de stof opgenomen. En dat allemaal voor een goedkoop HEMA-prijsje, zoals je van ons gewend bent! Je kunt trouwens nog veel meer leuke producten voor kinderen laten personaliseren bij HEMA. Van kinder fotopuzzels tot gepersonaliseerde kinderboeken. En van gepersonaliseerde rompertjes tot een geheugenspel met foto’s.

t-shirt bedrukken voor kinderen: een uniek cadeau!

Viert je kind binnenkort zijn of haar verjaardagsfeest? Of zoek je een origineel cadeautje voor je buurmeisje of neefje? Laat een eigen kinder shirt met foto en tekst bedrukken bij HEMA! Met zo’n uniek cadeau verras je ieder kind! Kies een foto uit die veel voor hem of haar betekent, bijvoorbeeld van een idool of een Disneyfiguur. Of gebruik een foto van je kind met zijn of haar beste vriendjes. Voeg een lieve boodschap toe en maak het ontwerp af met leuke clipart. Als dat geen verrassing is! Om de jarige op een kinderfeestje extra in het zonnetje te zetten, kun je ook meerdere t-shirts met een leuke foto van het gezicht van je kind laten bedrukken. Voeg een verjaardagskreet en de leeftijd van de jarige toe en geef alle vriendjes en vriendinnetje een t-shirt. Dat wordt lachen, gieren, brullen!

bestel jouw kinder shirt met foto en tekst in een paar stappen online bij HEMA

Ben je klaar om aan de slag te gaan met het ontwerpen van jouw eigen kinder t-shirt met foto? Klik eerst de maat van het t-shirt aan. Je kunt kiezen uit de maten 110 t/m 146. Open daarna de editor. Daar kun je helemaal los gaan met het ontwerpen van jouw shirt. Kies een ontwerp en voeg één of meerdere foto’s in. Als je wilt, kun je ook tekst en clipart toevoegen. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Dan wordt het tijd om jouw eigen kinder shirt met foto te laten bedrukken bij HEMA. Na een paar dagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw bestelling klaar is. Je kunt jouw nieuwe t-shirt dan de volgende dag ophalen in de HEMA-winkel. Je kunt er ook voor kiezen om het shirt thuis te laten bezorgen. Dat is soms wel zo makkelijk. Echt HEMA.