PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-1
PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-2
PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-3
PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-4
PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-5
PDP-1040-2019-wk44-jutezaksint-6
label

jute zak Sint met naam

Maak pakjesavond nog leuker met een persoonlijke jute zak voor alle cadeautjes. Kies een van de leuke designs en laat er een naam of andere tekst op drukken. De jute zak is gemaakt van fijn geweven jute en is 50x80 cm. Met deze jute zak wordt het uitpakken van cadeautjes echt een feestje! meer informatie

18 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 tot 4 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Maak pakjesavond nog leuker met een persoonlijke jute zak voor alle cadeautjes. Kies een van de leuke designs en laat er een naam of andere tekst op drukken. De jute zak is gemaakt van fijn geweven jute en is 50x80 cm. Met deze jute zak wordt het uitpakken van cadeautjes echt een feestje!

  • materiaal: fijn geweven jute
  • afmeting: 50 x 80 cm
  • te personaliseren met naam en/of tekst
  • keuze uit leuke designs voor pakjesavond
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 tot 4 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 tot 4 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

jute zak met naam bedrukken voor Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en dan staat Sinterklaas weer voor de deur! Als je geluk hebt, dan komt hij langs met een goed gevulde jute zak vol cadeautjes. Om er een extra groot feest van te maken op pakjesavond kun je bij HEMA een jute zak laten bedrukken. Ontwerp hem zelf door een leuk design te kiezen en er een tekst of naam naar keuze op te bedrukken. Zet bijvoorbeeld de naam van je (klein)kinderen op de jute zak of kies voor de achternaam van de familie. Zo weet iedereen zeker dat de cadeautjes voor jullie zijn! De jute zak is gemaakt van fijn geweven jute en is 50x80 cm. Daar passen heel veel leuke sinterklaascadeautjes in. Uitpakken maar!

wie verras jij met een jute zak met naam voor Sinterklaas?

Vieren jullie dit jaar Sinterklaas bij jou thuis? Met een paar ingrediënten kan jullie avond niet meer stuk: fijn gezelschap, lekkernijen, goede aankleding en leuke cadeaus. Voor het eerste ingrediënt heb jij al gezorgd. Bij HEMA kun je terecht voor de rest! Laat een jute zak met de naam van de familie of van jouw vriendengroep bedrukken bij HEMA. Dit maakt de avond extra speciaal! Bovendien kun je de zak het jaar erna gewoon opnieuw gebruiken met Sinterklaas. Dat is wel zo handig. Voor de opdruk van de jute zak kun je kiezen uit leuke designs speciaal voor pakjesavond. In elk design is er ruimte voor een naam of een andere leuke tekst. Tip: laat ook een speciale jute zak bedrukken voor Kerst!

zo laat je jouw eigen jute zak voor Sinterklaas bedrukken bij HEMA

Kun je niet wachten om je eigen jute zak te laten bedrukken bij HEMA? Laten we beginnen! Het werkt heel eenvoudig: klik op de editor en kies een ontwerp. Voeg een tekst of naam naar keuze in en bekijk het resultaat. Ben je helemaal tevreden? Dan is het tijd om jouw bestelling af te ronden. Wij gaan direct voor je aan de slag. Na een paar werkdagen ontvang je van ons een e-mail dat jouw persoonlijke jute zak voor Sinterklaas klaar is. De volgende dag kun je hem ophalen in de HEMA-winkel of wordt hij thuisbezorgd. Kijk in de tussentijd eens verder in de rest van ons assortiment fotocadeaus voor de feestdagen. Zo kun je bij HEMA ook terecht voor een geheugenspel met foto’s en een foto kaartspel. Leuk om met de hele familie te spelen tijdens pakjesavond! Maak er gezellige dagen van. Echt HEMA.