teksteditor

jouw boodschap op de kaart

Een kerstkaart volstaat pas als er een kerstwens op staat. Je kunt kiezen voor een standaard illustratie met tekst, maar natuurlijk kun je ook zelf tekst typen en op de kaart plaatsen. Net als alle andere elementen kan dat op alle kanten van de kaart geplaatst worden.

Bij tekst is het extra belangrijk dat er niks van de tekst afgehaald wordt. Plaats daarom de tekst niet te dicht tegen de buitenrand. Bij het produceren van de kaart wordt er altijd een kleine rand aan de buitenkant weggesneden. Dit heet de snijmarge.

Elk tekstkader wat je zelf typt, kan maar één lettertype grote hebben. Wil je dus spelen met verschillende formaten van de tekst, plaats dan meerdere kaders en pas dan het lettertype aan. Let wel, veel variatie in tekst kan als onrustig ogen op een kaart. Als je dat niet wilt, hou je dan tot één lettertype en grote.

Samengevat:

  • Onder de illustraties zijn al kerstwensen in verschillende kleuren en opmaak te vinden en direct op het kaartje te plaatsen.
  • Je kan jouw eigen tekst op elke kant van het kaartje plaatsen. (behalve op de achterkant).
  • Het gebruik van verschillende lettertypen en kleuren geeft een speciaal effect.  Blijf er wel op letten dat het niet te veel wordt.

LET OP: Plaats de tekst niet te dicht op de rand. Er wordt altijd een klein stukje van de kaart afgesneden (snijmarge).

website

bestel je eigen kerstkaart

Wees op tijd en bestel je kerstkaarten op tijd.

Je bestelt al je eigen kerstkaarten vanaf 7 euro (set van 20 stuks, enkelvoudig, met enveloppen). Dit betekent dat je maar 35 cent per kaart betaalt. 

ga naar de kerstkaarten website om je kaarten te bestellen >

De beste kaarten voor de beste prijs!