wat en waarom wordt er getest?

Omdat we voor onze klanten de beste en meest eenvoudige manier willen bieden om een fotoproduct te maken, zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze website. En daarom zijn we nu een nieuwe editor aan het testen waarin je snel en gemakkelijk een pocketfotoboekje kunt maken. 

wat is het verschil?
We testen alleen de editor waarin het pocketfotoboekje wordt gemaakt. Het pocketfotoboekje in de nieuwe editor is hetzelfde pocketfotoboekje als altijd, er is geen verschil in kwaliteit of formaat.

testperiode en opslaan
De testperiode loopt tot januari 2020. In deze testperiode worden je fotoprojecten maximaal 5 maanden opgeslagen. Nadat je hebt besteld via de nieuwe editor, ontvang je een enquête waarin we vragen om je mening.

veelgestelde vragen

Hoe lang worden mijn fotoprojecten in de nieuwe editor bewaard?
In de nieuwe editor wordt je fotoproject bewaard tot 5 maanden na de laatste wijziging aan dat project. Na deze periode wordt je fotoproject verwijderd. Hier krijg je via e-mail ook een melding over.

Kan ik mijn pocketfotoboekje in de andere editor afmaken?
Nee, de projecten die je in de nieuwe editor maakt, kun je niet openen in de huidige editor en vice versa. Je kunt je fotoproject alleen afmaken in dezelfde editor.


Waar kan ik mijn fotoprojecten vinden?
Je fotoprojecten kun je vinden in 'mijn account'. Het kan zijn dat je eerst in moet loggen voordat je je fotoprojecten kunt bekijken.

Kan ik de nieuwe editor ook als software downloaden op mijn computer?
Nee, van deze editor kun je (nog) geen software downloaden. Tijdens de testperiode is de nieuwe editor alleen online te gebruiken. De nieuwe online editor werkt op zowel je computer als op je mobiel.

Kan ik de nieuwe editor ook in België gebruiken?
Nee, de nieuwe editor is alleen beschikbaar in Nederland.

heb je vragen?

Heb je vragen over de nieuwe editor, de testperiode of je pocketfotoboekje? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande button.

naar de klantenservice